[Świdnik] 27.02 9th Age 2500 "Dopnij swego"

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Re: [Świdnik] 27.02 9th Age 2500 "Dopnij swego"

Post autor: Czopek »

Ciśnienie jak na masterze !! Cieszcie się ładnymi matami i armiami a nie napinką :D

Dzięki za bitwy : Sernikowi, Gelowi i Elgrondowi. Kondkowi i Elgrondowi za podwózki - piwo się dobre należy :wink:
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

Kamil.Sz
Falubaz

Post autor: Kamil.Sz »

Pierwszy raz widzę żeby komuś udało się psychicznie zniszczyć Boja :D
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."

Awatar użytkownika
Szamot
Masakrator

Post autor: Szamot »

też jestem zawiedziony!

Awatar użytkownika
mortigern
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: mortigern »

Ech..
DrzewkoMen Karol pisze:Ej dobra jak już spamuję to jeszcze jedno... Mortigern może nie warto się tak bulwersować i płakać nad potęgą innych armii ,a raczej pomyśleć nad własnym skillem. Jeśli naprawdę uważasz bretę za tak niedopieszczoną
Bojek(Bojo) pisze:to i ja wtrącę parę zdań.
Obrazek
Nic więcej się nie do powiedzieć do tego. Bojo:nie w tym wieku to już szkoda czasu na tłumaczenia.
Karol: gdybyś wysłuchał całej wypowiedzi albo słuchał ze zrozumieniem to byś nie musiał pisać ze się boisz rozmawiać. Morti narzekający na Brete i jeszcze płaczący [-X
A narzekać to mi wolno gdzie chcę jak chcę i na kogo chcę. Mam Zdolność Specjalną Stary Tetryk
Pozdro
a i dzięki za pożyczenie armii ale strachajłami co się po lasach ukrywają ... do nie dla mnie.
Zaznaczę może jeszcze że żadna z moich wypowiedzi nie miała pod kontekstu, ubliżania, sarkazmu, spinania i tym podobnych bzdur.

Awatar użytkownika
Khelthrai
Chuck Norris

Post autor: Khelthrai »

Ehehehe =D>

ODPOWIEDZ