PMotM 6 - Dwarf Warriors
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMotM 6 - Dwarf Warriors
W całości stare figsy. Najmłodszy jest czempion Rangerów Bugmana - Owd Thyksson Reszta to nawet i dwudziestoletnie dziadki.
Ale klimat! Zupełnie, jakbym stary numer White Dwarfa czytał Jedynie żółta tarcza z promieniami trochę mi nie pasuje do całości, przypomina mi japońskie motywy (bandery wojenne, symbole itp.), a poza tym trochę odstaje od reszty stylem i kolorystyką. Ale ogólnie jest naprawdę bardzo ładnie.
Świetny widok, te figurki mają swój urok. Malowanie jak najbardziej odpowiednie, "staromodne", kolorowe, ale bez przesady Championa Bugmanów gdzieś miałem jeszcze starego w pudełku
Dobra robota
Pozdrawiam
Sławol
P.S. A i zauważyłem, że coraz więcej osób robi zdjęcia na ciemnym tle Ładnie wszystko widać No i wracają stare modele, klasyczne, proste, a jakże charakterystyczne, bez tych wszystkich nowoczesnych, często przekombinowanych dodatków
Świetny widok, te figurki mają swój urok. Malowanie jak najbardziej odpowiednie, "staromodne", kolorowe, ale bez przesady Championa Bugmanów gdzieś miałem jeszcze starego w pudełku
Dobra robota
Pozdrawiam
Sławol
P.S. A i zauważyłem, że coraz więcej osób robi zdjęcia na ciemnym tle Ładnie wszystko widać No i wracają stare modele, klasyczne, proste, a jakże charakterystyczne, bez tych wszystkich nowoczesnych, często przekombinowanych dodatków
Jupiiii w końcu jakiś pogański krzyż celtycki dałeś
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
wszystko piknie, bardzo fajne krasie ale... ta tarcza kosi po gałach...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
On robi za czempionaSławol pisze:Jedynie żółta tarcza z promieniami trochę mi nie pasuje do całości, przypomina mi japońskie motywy (bandery wojenne, symbole itp.), a poza tym trochę odstaje od reszty stylem i kolorystyką.
W końcu miałeś obiecaneJupiiii w końcu jakiś pogański krzyż celtycki dałeś
Blond robię tak: Snakebite, Bronzed Flesh, Elf Flesh, Bleached.
W ogóle te figsy to poezja, malowanie ich to czysta przyjemność Za jakiś czas będą następni, już stoją w podkładzie (ale najpierw skończyć muszę Marienburg - jego już nie zdążyłem na playmini wrzucić)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Piękne!! gdzie można jeszcze takie figurki dostać ?? Przecież to jest po prostu poezja !! Prace takie jak Twoja pokazują jak bardzo GW zmaściło dwarfy....
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- Chaoschild
- Chuck Norris
Swietny klimat!! Masz chlopie moj glos
Zawsze jak widze stare krasie i nie sa pomalowane to mi sie jakos nie podobaja, ale ostatnio co widze jakies pomalowane to az mi sie lezka kreci ze nie mam ich w moich klockach, tylko mam z 7ed. Teraz to juz widze jakie stare krasie sa zaje........
Masz moj glos
Masz moj glos
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]
Świetna kolorystyka - jedna z najlepszych jakie widziałem w dwarfach