a podobno to moj gigant jest chory
ciekawa praca - moze malowanie nie powala, ale sam pomysl i konwersje na prawde cacy
PMotM6 - Mordheim Cult of the Possessed Warband
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Taka to sprawiedliwość!Tomash pisze:Kurdę, gdybym zrobił ekipę Slaanesha z wielkimi penisami, to by się pewnie pojawiły komentarze że mam jakiś kompleks (nawet wiadomo jaki ). A wielkocycne figurki Zarazy zarzutów o kompleksy nie powodują
Ale raz usłyszałam, czy mam jakiś kompleks Chociaż to było o ogrzycy, którą nieopatrznie komuś pożyczyłam na Bazylu
BTW widziałam na Falkonie prace kogoś, kto analogicznie do mojej cycmanii ma obsesję na punkcie penisów, malując je na sztandarach i dorabiając je nawet centigorom... ale kurczę nie pamiętam kto...
Powiedziałbym, że to Szaman , ale on maluje jedną figurkę na pół roku
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl