PMotM6 - Marienburgers
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMotM6 - Marienburgers
Nie zdążyłem z prawdziwą BPP, ledwo zdążyłem w tym miesiącu z nimi (terenokreacja na Macki Wojny zjada mi ogrom czasu). Raczej nie jest to BPP, bo jak wiadomo Marienburczycy jeżdżą karetami i noszą złorte łańcuchy . Ale dopuszczono mordheim, a lubię mordheimowe wzory - większość jest śliczna, aż żal konwertować. Tartanowy deseń na Marienburczykach można było podpatrzeć w róznych pracach na świecie. Tu kratę popełniałem wg przepisu z Brushthtralls.
Nie znalazłem na czas imitacji bruku, zatem musiałem wykonać go własnym sumptem.
Sorry za jakość zdjęć, brak mi photoshopa..
Nie znalazłem na czas imitacji bruku, zatem musiałem wykonać go własnym sumptem.
Sorry za jakość zdjęć, brak mi photoshopa..
Ostatnio zmieniony 1 gru 2007, o 00:47 przez Schtrasny, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Tzeentch89
- Powergamer Rozpiskowy
ŁaŁ. Gratuluję cierpliwości i efektów końcowych Figurki bardzo mi sie podobają.
Jakie te modele są piękne... a kratka urzekająca No i teraz nie wiem na kogo głosować :/ Skavenblight, Rakso czy Ty
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Dostali głos na PMotM Mym zdaniem są szuper
Mnie, mnie! Wybierz mnie!BuXi pisze:Jakie te modele są piękne... a kratka urzekająca No i teraz nie wiem na kogo głosować :/ Skavenblight, Rakso czy Ty
Ślicznie dziękuję wszystkim za przychylne przyjęcie. Przekleję z forum Mordheim:
Schtrasny pisze:(...)Ja rozumiem, że kolor zielony, czy brunatny bardziej do tartanu pasowałby, ale: 1. akurat tych kolorów nie lubię, 2. wolałem dać ich w kolorach oryginalnie ukazanych przez GW dla tej bandy
Z kratą mrówcza robota była, ale nie nudziła mi się, albowiem to coś nowego dla mnie było i ciekawość mnie pchała dalej, by zobaczyć, jaki będzie efekt końcowy.