polecam kontakt do IT 0-22 9431 lub www.warsawtour.plPawełek pisze:siema,
istnieje prawdopodobieństwo, że w tym okresie cudownym zbiegiem okoliczności będę w Warszawie. Może mi ktoś polecić jakiś tani hotel/hostel itp. blisko centrum?
Impreza urodzinowa Border Princes
Gdzie ty bywasz . Chociaż przynajmniej tanioFensir pisze:ul.Wilcza 9, 022 621-50-29
To jest nocleg u zakonnic, za co łaska dostaje się pokój + jakaś tam kolacja czy śniadanie. Przez słowo co łaska rozumiemy minimum 10zł
Pawełek będzie! Wypas, szkoda że Fanatyk będzie akurat w UK
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Czy to wtedy będzie grana "Apokalipsa" w 40k?
dobra spoko nie wiedziałem kiedy to ma być... tylko słyszałem ze w grudniu
19-20 tak orientacyjnie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
HEHE.Tomash pisze:Pawełek będzie! Wypas, szkoda że Fanatyk będzie akurat w UK
ale to jeszcze nic pewnego musze mieć transport 4 kołowy to stolicy i jeszcze ten nocleg. cięzka sprawa.
a szkoda, ze Fanatyka nie bedzie, akurat odwiedzam stolice w kwestiach politycznych
gadalem wczoraj z Kuba (dla tych, ktorzy nie wiedza - menager Paradoxu). sala jest zarezerwowana, ale jako, ze nikt nie wnosil inaczej, knajpa bedzie czynna w standardowych godzinach, czyli do polnocy. jesli chcemy impreze przedluzyc, musimy o tym poinformowac Kube jak najszybciej.
poza tym bedzie kilka kobiet, ktore wyrazily chec potanczenia. ze strony Paradoxu nie ma problemu - dysponuja na miejscu odpowiednimi nagraniami. jak na potancowke zapatruja sie forumowicze (a zwlaszcza meska czesc)?
poza tym bedzie kilka kobiet, ktore wyrazily chec potanczenia. ze strony Paradoxu nie ma problemu - dysponuja na miejscu odpowiednimi nagraniami. jak na potancowke zapatruja sie forumowicze (a zwlaszcza meska czesc)?
"I fart in your general direction"
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Battlowców sie pytasz?Szaman pisze:...jak na potancowke zapatruja sie forumowicze (a zwlaszcza meska czesc)?
Tę odpowiedź Kerim zna...
My nie dansiory....
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
bo najgorsze sa dwie rzeczy: musiec wyjsc z knajpy, kiedy bawisz sie w najlepsze oraz ponosic konsekwencje rozczarowania kobietyFensir pisze:Szaman widzę, że wszystkiego chcesz dopilnować do końca
BTW impreze wlasciwie rozkreca Tomash z pomoca Szafy - ja staram sie tylko dopilnowac rzeczy, ktore oni gubia po drodze
"I fart in your general direction"