Chociaż......
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=CfIFSZBKKT0
Moderator: Zaklinacz Kostek
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Czyli tak jak mówiły plotki krążące od jakiegoś czasuNazwa-whispers of the old gods
Zakładając że mowa tu o kartach które da się zdobyć, a nie różnorakich efektach z mobków czy z zaklęć, to byłby największy dodatek w historii HS ( Gnomy&Gobliny miały 123 karty do zdobycia, grande turniej 132 )-nowe 134 karty
Strzelam, że owi bogowie będą zastępowali herosa, w stylu podobnym jak Ragnaros z majordomusa, czy Jarulaxxusa.-w tym 4 old gods
6/6 za 10 many to staty mega żalowe, więc to czym będzie wyrównywał swój koszt musi być naprawdę niedorzecznie mega kozackie. Reno Jerkson z naprawdę turbokozacką zdolnością uleczenia się w pełni praktycznie z (_I_) kosztuje raptem jakieś może 2 many więcej niż dyktowały by mu to jego staty.-Jeden z nich to c'thun koszt:10 staty 6/6
Dziwne ja dostałem 2x mal ganisa w jednym deckuInfernal Puppet pisze:A w bójce powróciło randominium. W sumie fajny brawl, bo wszystkie praktycznie niepowodzenia są tu winą szczęścia przeciwnika, a nie braku tegoż u nas
. W sam raz do nastukania extra 30-40 golda dziennie poza questem. Plus mam wrażenia, że w stosunku do poprzedniego losowiska, tym razem gra rzadziej losuje do talii epickie i legendarne karty.
Ładnie. Generalnie w tej bójce dzieją się rzeczy czasami naprawdę dzikie i dziwneDziwne ja dostałem 2x mal ganisa w jednym deckujeszcze obu miałem w 3 turze i obu wystawiłem