Problemy początkującego
Moderator: KrzysiekW
Poczekaj do 8 marca IMO.
Przejrzyj temat:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=147&t=49487
Było sporo rozkmin na monokhorne i inne.
Plagusów max 30 jest i chyba bez sensu więcej.
Przejrzyj temat:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=147&t=49487
Było sporo rozkmin na monokhorne i inne.
Plagusów max 30 jest i chyba bez sensu więcej.
Przejrzałem juz te teamty, licze na namacalne warde i harde info od mistrza Gleguta - wiem że po tylu komplementach ulegnie i napisze mi krotki poemacik
Jakies muchostary slyszalem tez kombinujecie, fajnie że są opcje

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-Qc- pisze:Przejrzałem juz te teamty, licze na namacalne warde i harde info od mistrza Gleguta - wiem że po tylu komplementach ulegnie i napisze mi krotki poemacikJakies muchostary slyszalem tez kombinujecie, fajnie że są opcje
napisze ale na priva ;]
-
- Wałkarz
Jest sens składać armię full Wrath? Da się tym grać wgl?
Armie:
TK - 3500 pkt
TK - 3500 pkt
-
- Wałkarz
Spodziewałem się takiej odpowiedzi. No cóż będzie trzeba trochę po mieszać
Z tych start collecting khorne i nurgla wszystko grywalne, rajt?

Armie:
TK - 3500 pkt
TK - 3500 pkt
Tirit a w ogóle czytałeś książkę?
Monokhorne na poprzednią wersję booka był bardzo mocny.
Teraz jest trochę przycięty ale dalej sobie radzi, po prostu wymaga trochę więcej od gracza.
Na pewno boli oddanie fazy magii i strzelania, ale masz mocne jednostki do combatu, np. hordę z s5 i hate.
Monokhorne na poprzednią wersję booka był bardzo mocny.
Teraz jest trochę przycięty ale dalej sobie radzi, po prostu wymaga trochę więcej od gracza.
Na pewno boli oddanie fazy magii i strzelania, ale masz mocne jednostki do combatu, np. hordę z s5 i hate.
-
- Wałkarz
Nie no strzelanie to jest przecież są te działa khorna. Z tego co pamiętam kiedyś to były OP.
Armie:
TK - 3500 pkt
TK - 3500 pkt
Ja grałem wcześniej na monokhorne, jednak teraz też uważam, że nie warto. Za mało bonusów z mono i lepiej zrobić listę na poly, gdzie braki z różnych faz są równoważone dzięki różnorodności. Oczywiście to moje zdanie.
W nurgle aktualnie tylko muchy z tego co widzę. W khornie od biedy wszystko, ale lepsze rzeczy do tego so.Skarabek99 pisze:Spodziewałem się takiej odpowiedzi. No cóż będzie trzeba trochę po mieszaćZ tych start collecting khorne i nurgla wszystko grywalne, rajt?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ja dalej będę cisnął Monoslaanesha, choć przedstawia sobą widok nie do pozazdroszczenia.
-
- Wałkarz
Czy z Aether Wanda mogę wygenerować tyle ataków by mieć ich więcej niż 10?
Armie:
TK - 3500 pkt
TK - 3500 pkt