Konwerta GR
Moderator: Gremlin
Konwerta GR
Niedawno kupiłem 8GR ale po jakimś czasie doszedłem do wniosku że nie są mi potrzebni:< Postanowiłem ich przerobić na WR,ale nie wiem zbytnio jak to zrobić...Może mógł by mi ktoś podpowiedzieć? Jakich częsci używac itp.
Wbrew pozorom GR to nie takie plewy. Dokup jeszcze 2 i wystawiaj dwie piątki. A WR kp oryginalnych Ale jeśli już uprzesz się na konwersję, to:
- weź speary z Eternali
- sztyleciki od GG (jest ich mnóstwo w boxie)
- część głów wziąć od Eternali (część może zostać z GG)
- namaluj albo jakoś skombinuj "hełmy" dla koni
- peleryny weź z Waywatcherów albo spiłuj trochę oryginalne (najlepiej te z tą winoroślą)
- skombinuj nagie torsy (fajne mają Warhawkowi jeźdźcy)
Powodzenia, Qbas
- weź speary z Eternali
- peleryny weź z Waywatcherów albo spiłuj trochę oryginalne (najlepiej te z tą winoroślą)
Powodzenia, Qbas
ja zrobiłem konwersję troszkę inną , kupiłem wypraskę pewnych stworzeń i trochę resztem od DriadQbas pisze:Wbrew pozorom GR to nie takie plewy. Dokup jeszcze 2 i wystawiaj dwie piątki. A WR kp oryginalnych Ale jeśli już uprzesz się na konwersję, to:
- weź speary z Eternali
Powodzenia, Qbas
jak pomaluję(czytaj- Dipping) wrzucę foty z całą ekipą
Ostatnio zmieniony 1 gru 2007, o 22:28 przez Urban, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja myślałem żeby nimi się zająć w nastepujący sposób: dać im łby driad i te krzaki, które u driad wystają z pleców, dodać speary.
A widziałem też driady po prostu jeżdzące na koniach - być może w rękach (?) miały też speary, nie przyglądałem się.
A widziałem też driady po prostu jeżdzące na koniach - być może w rękach (?) miały też speary, nie przyglądałem się.
[quote="Qbas"]Wbrew pozorom GR to nie takie plewy. Dokup jeszcze 2 i wystawiaj dwie piątki. A WR kp oryginalnych Ale jeśli już uprzesz się na konwersję, to:
- weź speary z Eternali
Taniej by mu wyszło, gdyby kupił orginały
- weź speary z Eternali
Taniej by mu wyszło, gdyby kupił orginały
Rzeczywiście. Ale swoją drogą to ciekawy pomysł na konwersje dla kogoś, kto ma już trochę WE. Jak uzbieram już te wszystkie oddziały i zresztkują mi się jakieś bitsy, to na pewno nad czymś takim pomyślę.
Rzeczywiście. Ale swoją drogą to ciekawy pomysł na konwersje dla kogoś, kto ma już trochę WE. Jak uzbieram już te wszystkie oddziały i zresztkują mi się jakieś bitsy, to na pewno nad czymś takim pomyślę.
Właśnie mam taki sam problem, nie mam kasy, mam 9 GR, i chyba musze ich skonwertować na WR, chociaż tak troche, narazie każdemu wklepałem albo 2 dzidy, albo 2 miecze (rzadko) albo miecz + dzida, żaden nie ma łuku, poza tym, spróbuję cos zrobić z końmi... te maski, jak myslicie zgodziliby się pograć nimi jako WR na takim zwykłym turnieju (nie MASTER xD)??
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl