Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Zdjęcia niedostępne, niestety.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Jak na razie ostatni konstrukt-Łatacz. Model fatalny do malowania i dlatego pomalowany przeze mnie dość ekonomicznie. Tak jak przyjemnie malowało mi się behemota tak strasznie męczyłem się z nim. Kolorystyka jest oryginalna bo taka miała być by wiadomo było od razu czyj to łatacz
Cała banda
Cała banda
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ładny, ale poziom nieco niższy niż ostatnich prac.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Nad poprzednim behemotem męczyłem się koło 10 dni. Ten miał więcej elementów do malowania (bo go mocno pokonwertowałem) i pewnie zeszło by mi jeszcze dłużej. Postanowiłem jednak maksymalnie skrócić ten czas ograniczając standardowe cieniowanie do minimum i zastępując je aerografem i drybrushem. Skończyło się na 4 dniach i oto efekty
- Kacpi 1998
- Masakrator
Blood for the blood god plus klej w rzeczywistości jest to ciemniejsze.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Trole na TT dla lividiusa
Zacznę od tego, że nie ja je sklejałem (ani nie właściciel) i oprócz szparek i nadlewek na wszystkich modelach jeden miał poważny defekt. Nie miał on przedniej części paszczy. Trzeba było coś z tym zrobić a lepić mi się nie chciało (nie mam też zdolności ) więc postanowiłem zakryć to rzygami (wszak trole znane są ze swych wymiocin).
Unit filler własnego pomysłu
Zacznę od tego, że nie ja je sklejałem (ani nie właściciel) i oprócz szparek i nadlewek na wszystkich modelach jeden miał poważny defekt. Nie miał on przedniej części paszczy. Trzeba było coś z tym zrobić a lepić mi się nie chciało (nie mam też zdolności ) więc postanowiłem zakryć to rzygami (wszak trole znane są ze swych wymiocin).
Unit filler własnego pomysłu
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
jak zwykle schludnie i ładnie ale dobor kolorow na trolach do mnie nie przemawia:-D za czyste sa
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie jestem fanem tych trolli. Za sterylne, kolory ewidentnie aerografowe i wyglądają trochę jak prepainty fabryczne.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Blitzerzy do mojego bauhausu ekonomicznie
Strasznie niefotogeniczne bydlaki...
Strasznie niefotogeniczne bydlaki...