Bardzo zestresował mnie ostatnio zazdrosny kolega grający bretonią (zazdrośnik jeden, ostatnio po masakrze, jaką zadały mu wysokie elfy postulował za wygrywaniem bitew przez bretonię na 2+ z przerzutem ale nie ogłaszał tego na forum na szczęście

Moderator: #helion#
Zmień kolegę. Zapewne znajdziesz wielu innych, dla których gra jest przyjemnością i dobrą zabawą...Myth pisze:Dla mnie ten opis jest w miarę klarowny tyle że ten mój kolega, o którym już wcześniej pisałem, gra dłużej i stwierdził, że...
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Taa, a gdzie tak jest napisane? Bo na pewno nie w podręczniku który właśnie mam w ręku. Dobra, bez kpin. Poważnie, nie widzę w podręczniku nic, coby na coś takiego pozwalało. Może podasz jakiś cytat na poparcie swojej tezy?Sa!nt pisze:A właśnie że się transmutują, zostawiasz niewykorzystane kostki dispella w fazie magii przeciwnika, a w Twojej fazie magii zamieniają się one na kostki powera. I vice versa.
Myth jak już to Cię nie przekona to zacznę się zastanawiać o poziom Twojej inteligencji.warhammer-empire.com pisze:If you take a Wizard, take the Rod Of Power. Nothing is better in the Magic Phase than converting unused Power/Dispel dice to weapons.