Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Seriale wszelakie
Flash wolniejszy od Supergirl? dziękuje wysiadam 

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No wyscig flasha i supermana byl zawsze zagadko, a moce supergilr powinny byc takie same jak jego, no ale to takie dyskusyjne
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ostatnio oglądam House of Cards całkiem fajny
Gokish pisze:Gotham dobre
.... man. personal revange Cie czeka wiesz o tym xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
nowy sezon lepszy od poprzedniego, w miarę aktualny do sytuacji na świecie ale nadal brakuje mi pośród wszystkich lobby które są pokazywane , lobby bankowo- żydowskiego.myciu pisze:Ostatnio oglądam House of Cards całkiem fajny
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
No skończyłem DD (dopiero teraz bo ojciec zabronił abym sam oglądał
tak mu się spodobało).
Qc'a nie słucham.
Cały wątek poprowadzony tak jak w 1 sezonie. Dobrze. Karen nie wkurwia aż mi się podobać zaczęła. Punisher klasa czekam na solowy serial. No i Stick rozpierdala kolo
Znów jeden z topowych seriali roku będzie

Qc'a nie słucham.
Cały wątek poprowadzony tak jak w 1 sezonie. Dobrze. Karen nie wkurwia aż mi się podobać zaczęła. Punisher klasa czekam na solowy serial. No i Stick rozpierdala kolo

Znów jeden z topowych seriali roku będzie

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No nie sluchasz to Ci sie potem marnosci z cyklu Deadpool DD podobajo
Ale że mnie wpusciles w ogladanie odcinka o nigmie to zapamiętam 

Milcz heretyku!
Dlatego ja już sobie odpuściłem czytania jego postów skorzystałem z opcji forum 

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Crossovery zawsze spoko! Ale lucek się psuje z czasem. Jak nie wymyslą ciekawego finału na 10-13 to bedzie bieda, Mimo to są szanse na drugi sezon, ale to se bazuje na takim tam linku (http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/0 ... 0-2015-16/) choc sa tam Bones, ktore maja kontrakt do 13tki i potem bedzie final (podobnież)
Tylko dla Gokisha

Tylko dla Gokisha
Ale gotham o pingwinie więc okThey lost the child Jim...
Clark nie zyje na moscięa Falcone tak dobrze pomógł

Ostatnio zmieniony 29 mar 2016, o 09:07 przez QQrydza, łącznie zmieniany 3 razy.
ja wiedzialem ze tak bedzie, ;] wspominalem o tym juz wczesniej, za duzy szum jest przy tym. podobno jakies matki sie wkurzyly i zebraly iles tam podpisów aby usunąć lucka z wizji xD takze PR sa sie robi xD
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Przegadane Gotham i to bardzo.
Ogólnie plusy malutkie są (siostra Pingwina
) a tak to średniawo
Ogólnie plusy malutkie są (siostra Pingwina

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Nie oglądam Supergirl, ale obejrzałem crossover.... Słabo to wszystko wygląda i wizualnie i pod kątem scenariusza.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
-
- Plankton
- Kontakt:
Gra o Tron, Wikingowie, The Walking Dead - tylko one mnie wciągnęły. Generalnie nie jestem serialowy.
wszystko musi walic akcją co 30 sekund bo zasypiasz czy coGokish pisze:Przegadane Gotham i to bardzo.
Ogólnie plusy malutkie są (siostra Pingwina) a tak to średniawo

Supergirl jest bardzo slabe niestety
Widze ze są tu ludzie którzy moje seriale ogladają (oglądam od dobrych kilku lat okolo 7 na bieżąco wiec to nie trudne)
Gotham, Bruce Wayne żęnujący wątek, Gordon wiadomo Cipa, ale serial oglądało się na Falcone'a, Alfreda, Pingwina i partnera Gordona, oni robią gre. Śmieszna jest ta była dupka Gordona jak ktoś oglądał remake serial V o kosmitach, tam grała suke a tutaj taką laleczke.
11 22 63 pomysł troche abstrakcyjny ale sam wątek śmierci Kennediego bardzo ciekawy, fajnie ukazane lata 60te w USA, np rasizm.
No i czemu tu nie widze dyskusji o finale THE WALKING DEAD? Baaaaardzo słaby był. W komiksach ginie Glenn, w serialu raczej Abraham. Rick dostał wreszcie po japie za rumakowanie, obwoźny szpital z Meggie troche komedia.
Wikingowie, już nikt nie ogląda? Wątek narkotyków bardzo ciekawy, chińskie ziółka dające euforie : D? ktoś poleca?
Gotham, Bruce Wayne żęnujący wątek, Gordon wiadomo Cipa, ale serial oglądało się na Falcone'a, Alfreda, Pingwina i partnera Gordona, oni robią gre. Śmieszna jest ta była dupka Gordona jak ktoś oglądał remake serial V o kosmitach, tam grała suke a tutaj taką laleczke.
11 22 63 pomysł troche abstrakcyjny ale sam wątek śmierci Kennediego bardzo ciekawy, fajnie ukazane lata 60te w USA, np rasizm.
No i czemu tu nie widze dyskusji o finale THE WALKING DEAD? Baaaaardzo słaby był. W komiksach ginie Glenn, w serialu raczej Abraham. Rick dostał wreszcie po japie za rumakowanie, obwoźny szpital z Meggie troche komedia.
Wikingowie, już nikt nie ogląda? Wątek narkotyków bardzo ciekawy, chińskie ziółka dające euforie : D? ktoś poleca?

Widzę Duke ze oglądamy podobne seriale ☺. Co do Walking Dead to oglądam trochę z rozpędu - serial jest bardzo nierówny raczej z tendencją negatywną.
Vikings bardzo fajny - dobrze pokazuje rozwój postaci.
O JFK nie słyszałem - poczytam, może oglądne.
Komiksowych filmów i seriali nie lubię.
Vikings bardzo fajny - dobrze pokazuje rozwój postaci.
O JFK nie słyszałem - poczytam, może oglądne.
Komiksowych filmów i seriali nie lubię.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.