Dragon Mage II- 420
-Phoenix Guardian
-Silver Wand
Mage II- 170
-Jewel of the Dusk
-Dispell Scroll
15x Spearelves- 165
-Standardbearer
-War Banner
12x Sword Masters-242
-Standardbearer
-Banner of Sorcery
Total:997
Models in Army:29
PD:8-10 (11-13)
DD:4
Pieszy mag najprawdopodobniej będzie brał High Magic, ale to jeszcze będzie zależało od przeciwnika. Mam terrorystę, jak na te pkt to b. dużo PD oraz swordów którzy są w stanie ustać prawie wszystko. Jakby co to zawsze 5+ warda można rzucić. Pieszy mag idzie za klocami a w razie czego wskakuje do któregoś z nich. Co o tym sądzicie?
HE na 1000pkt z 11-13PD
HE na 1000pkt z 11-13PD
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
- Paraszczak
- Falubaz
Taaaa...30 modeli i 4DD? To zagraj z Waffen SS*.
SS* - Skryre Skavens
SS* - Skryre Skavens
mnie bardziej zastanawia kto Ci pozwoli brac 3 herosów na 1000 pkt
poza tym.. PD masz duzo.. ale Ciebie jest taka mało ze mysle ze inne HE na 1000 z jakims strzelaniem i ok 6 PD nie miałby z Toba problemu
poza tym, co Ty bys zrobil z 5-6 DP z WB ? zaszarzował tym smokiem?
poza tym.. PD masz duzo.. ale Ciebie jest taka mało ze mysle ze inne HE na 1000 z jakims strzelaniem i ok 6 PD nie miałby z Toba problemu
poza tym, co Ty bys zrobil z 5-6 DP z WB ? zaszarzował tym smokiem?
Herosów mam 2 no chyba żeby liczyć również smoka. Nigdy jeszcze nie słyszałem żeby się ktoś czepiał ilości herosów, o ile ich liczba nie przekraczała dopuszczalnej wartości.
Co do przyjemności grania to może być dość duża. Jest to rozpiska 4fun. Będzie się nią grało po prostu inaczej. Pogramy- zobaczymy.
Wiadomo że strzelanie boli, ale po to mam magię żeby straty zminimalizować, oraz żeby utrudnić/skrócić strzelcom życie.
Smok w tej rozpisce nie jest typowym ofensem. On raczej lata i wali firebollami i innymi missilami. Jego zaletą jest również terror z 20" ruchu, który na te pkt nie jest częstym widokiem na stole. Myślę że przy dobrym rozegraniu może nie jedno pogonić. A jak będzie trzeba coś walnąć, to rzucam mieczyk i coś tam usiec mogę.
Co do przyjemności grania to może być dość duża. Jest to rozpiska 4fun. Będzie się nią grało po prostu inaczej. Pogramy- zobaczymy.
Wiadomo że strzelanie boli, ale po to mam magię żeby straty zminimalizować, oraz żeby utrudnić/skrócić strzelcom życie.
Smok w tej rozpisce nie jest typowym ofensem. On raczej lata i wali firebollami i innymi missilami. Jego zaletą jest również terror z 20" ruchu, który na te pkt nie jest częstym widokiem na stole. Myślę że przy dobrym rozegraniu może nie jedno pogonić. A jak będzie trzeba coś walnąć, to rzucam mieczyk i coś tam usiec mogę.
dragon mage zajmuje dwa sloty herosów
nie widziałem jeszcze turnieju gdzie na 1k dopuszczono by 3 herosów.
nie widziałem jeszcze turnieju gdzie na 1k dopuszczono by 3 herosów.
No ja wiem że smoki zajmują hero slot, ale ja to liczę formalnie jako 2 hero na 3 slotach. Nie słyszałem o takich ograniczeniach... a tak po za tym to rozpiska nie jest na turnieje ale na potyczki z kumplami.
mozliwe, nie szukam specjalnie turniejów gdzie co druga armia ma 3 magów na 1000pkt :/Ypsilanti pisze:Mało w życiu widziałeśAsassello pisze:nie widziałem jeszcze turnieju gdzie na 1k dopuszczono by 3 herosów.