Galeria Kosy Szczury
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
nic specjalnego oprócz tego, że to nie warhammer ale poćwiczyłem sobie szybkie malowanie, bo poziom "byle jakoś było" . Figurki chyba będą służyć do gier wdrażających w system.
-
- Oszukista
Podobają mi się. Podstawki też w fajnym klimacie.
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
Jak na figsy do nauki gry to super to wygląda
Wisła Kraków.
Nowoczesne kraśki do AoS:
Oraz zaprawdę świetne figurki do Infinity, frakcja Ariadna:
To taki mały rozruch do Steel Phalanx, która niebawem
Oraz zaprawdę świetne figurki do Infinity, frakcja Ariadna:
To taki mały rozruch do Steel Phalanx, która niebawem
Nigdy nie pogodzę się z tym co GW robi z Warhammer-em, nie mogę się powstrzymać przed komentowaniem tego. Herezja!
Modele Slayerów same w sobie to jakieś nieporozumienie. Malowanie fajne z tym, że kolor skóry chłopaków zbyt się zlewa z ich włosami.
Modele do infinity bardzo fajnie pomalowane
Modele Slayerów same w sobie to jakieś nieporozumienie. Malowanie fajne z tym, że kolor skóry chłopaków zbyt się zlewa z ich włosami.
Modele do infinity bardzo fajnie pomalowane
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
jakoś nie dawało mi to spać te zlane pióropusze z ciałem i nim oddałem jeszcze cykłem na innym tle, w ogóle białe jest zdecydowanie lepsze, po stokroć późno to odkryłem....
aż tak się znów nie zlewają jak na tym dziadostkim, czarnym.
aż tak się znów nie zlewają jak na tym dziadostkim, czarnym.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Faktycznie lepiej. Bardzo fajne metaliki, takie "wyraźne".
Ariadna wyszła świetnie, generalnie bardzo ładne figsy ma ta frakcja. Nie jestem fanem krasi z AoS ale Twoje malowanie daje im trochę uroku
Fajnie tu czasem wpaść i podobijać się jak bardzo jeszcze odstaję od Twojego poziomu, z drugiej strony jest motywacja
Fajnie tu czasem wpaść i podobijać się jak bardzo jeszcze odstaję od Twojego poziomu, z drugiej strony jest motywacja
Bez przesady znowuAzgaroth pisze: Fajnie tu czasem wpaść i podobijać się jak bardzo jeszcze odstaję od Twojego poziomu, z drugiej strony jest motywacja
Ale wiem co czujesz, czasem jak chodzę po internetach to się dołuję ale najlepszym sposobem na to jest wymazanie tego uczucia i założenie, że za 2-3 lata tez tak będę potrafił i już
A dziś może wrzucę początek swej Steel Phalanx (8 ludzików póki co się maluje). Te modele to w ogóle jakiś kosmos z Infinity...
to moja falanga do Infinity. Wariacja kolorystyki z oryginału, nieco tam sobie pozmieniałem aby było prościej oraz dla mnie lepiej
Wieczorem/jutro wrzucę pewnie inne zdjęcia bo tymczasem uciekam nauczyć się grać w tą grę
Wieczorem/jutro wrzucę pewnie inne zdjęcia bo tymczasem uciekam nauczyć się grać w tą grę
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mega! Trzeba mieć duże zdolności, żeby tak umiejętnie pomalować monochromatycznie modele.
Fajne wygladaja. Zwykle nie zwracam uwagi na podstawki ale tutaj jakos duzo daja
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Dwa orki do dobrego, starego batla dla bocheńskiego bossa ;]
I dzik, tak, to jest prawdziwy dzik a nie to dziwadło co GW teraz wydaje do AoS
I dzik, tak, to jest prawdziwy dzik a nie to dziwadło co GW teraz wydaje do AoS