Zasady forum oraz sprawy do moderacji
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Moim zdanie podfora są ok, ale można by był dodać jeszcze jedno: Rozmowy Ogólne i tam były by wszytkie inne rozmowy na temat HE.
I żeby nie było tego działu bez nazwy. (nie wiem czy da się to zrobić ale tak były by poprostu 4 podfora i wiadomo był gdzie co dawać.
Mam nadzieje że wmiare sensownie wam to wytłumaczyłem.
I żeby nie było tego działu bez nazwy. (nie wiem czy da się to zrobić ale tak były by poprostu 4 podfora i wiadomo był gdzie co dawać.
a kliknij jak jesteś na forum głwonym napis HIGH ELVES i to Cię przeniesie do naszego podforum, gdzie masz 4 wyjscia do rozpisek, galerii, taktyk oraz mozesz zostać tam gdzie jesteś czyli taki ogólnik, tam jest topic w którym dyskutujemy, jest też temat o plotkach związanych z naszą armią odnosnie 7ed.Stach pisze:Moim zdanie podfora są ok, ale można by był dodać jeszcze jedno: Rozmowy Ogólne i tam były by wszytkie inne rozmowy na temat HE.
ja jestem nadal za zmiana nazw!!
okey, czyli zmieniamy tylo nazwy i tyle, już wysyałm PW adminowi
Admin says:
Podfora mogą wkróce polecieć. BP już ma jedno forum na rozpiski i jedno forum na galerię - a samo forum armijne jest przeznaczone właśnie na taktyki, czyli dyskusję o armii. Gdyby tematy z taktyk przenieść do nadrzędnego, zbierze się raptem 10 tematów - chyba przeżyjecie tę klęskę urodzaju, co?
Posty z podfor rozpisek i galerii zostaną z automatu przeniesione do odpowiednich "ogólnych" for.
To wszystko nie jest jeszcze pewne, ale mówię Wam tylko o tendencji, jaka się wśród adminów zaczyna objawiać. Nie bijcie
Podfora mogą wkróce polecieć. BP już ma jedno forum na rozpiski i jedno forum na galerię - a samo forum armijne jest przeznaczone właśnie na taktyki, czyli dyskusję o armii. Gdyby tematy z taktyk przenieść do nadrzędnego, zbierze się raptem 10 tematów - chyba przeżyjecie tę klęskę urodzaju, co?
Posty z podfor rozpisek i galerii zostaną z automatu przeniesione do odpowiednich "ogólnych" for.
To wszystko nie jest jeszcze pewne, ale mówię Wam tylko o tendencji, jaka się wśród adminów zaczyna objawiać. Nie bijcie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
dlatego nazwy jeszcze zostaną jakie są
czy te trefne nazwy moglyby zostac zmienione?
jeszcze chwilka, jak podfora zostaną to się zmieni, jak nie to po co zmieniać? Jak zapadnie decyzja to wtedy.Tomash pisze:Admin says:
sorry, ale kiedy to bedzie.. kiedy bedzie ta odpowiedz.. bo taka gadka to byla juz dawno temu z tego co pamietam - nic sie do tej pory nie zmienilo..Kosa pisze:jeszcze chwilka, jak podfora zostaną to się zmieni, jak nie to po co zmieniać? Jak zapadnie decyzja to wtedy.Tomash pisze:Admin says:
"bedzie za dwa tygodnie" mam rozumiec?
albo mozna naprawde zrobic tak jak lith proponuje - zostawic tylko 'Rozpiski' - gracze HE sa malo rozpisani
tak ,jesteśmy 4 podforem armijnym i gonimy WEAsassello pisze: - gracze HE sa malo rozpisani
Chciałbym kolegę uprzejmie ostrzec, że czytam ten temat i takie tekst bardzo, ale to bardzo mi się nie podobają, a na heretyków to mamy tutaj odpowiednie narzędza .Asassello pisze:"bedzie za dwa tygodnie" mam rozumiec?
Takim sarkazmem to sobie możesz strzelać do Szamana, który tekstem w cudzysłowiu zasłynął. Ale i to będzie już nudne, wytarte i tym samym nieśmieszne. Rozpalam ogień pod stosem dla Ciebie
A co do meritum: nie chciałbym podejmować decyzji samemu, chociaż stanowisko Wafiego znam, a resztę adminów średnio ta kwestia obchodzi. Podejrzewam, że podfora wylecą w ciągu godzin
to juz jest konkretny konkretTomash pisze:Podejrzewam, że podfora wylecą w ciągu godzin
ps. nie mozna juz zarzartowac, bo Cie na stosie spala..
No i proszę. Podfor nie ma. Następne w kolejce są Lizaki i Chaos, ale to nie dzisiajAsassello pisze:to juz jest konkretny konkretTomash pisze:Podejrzewam, że podfora wylecą w ciągu godzin
Żartować można, ale bez insynuowania mi tutaj przysłowiowych już "dwutygodniówek" Nie zapomnij z czyjego wnerwienia na owe "dwutygodniówki" i kto podniósł Border PrincesAsassello pisze:ps. nie mozna juz zarzartowac, bo Cie na stosie spala..