PlayMini Of The Month 7 - grudzień
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
do stajni wleźli na piechotę, ale przez pustynię zapierdzielali na kamelach.Fanatyk pisze:Trzej królowie to aby nie na piechte byli?
Może zróbmy temat np. futerkowce albo fuczani i wszyscy bedę szczęśliwy z założeniem że chodzi o element poryty futrem.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
zboczeniec!Motyl pisze:Może zróbmy temat np. futerkowce albo fuczani i wszyscy bedę szczęśliwy z założeniem że chodzi o element pokryty futrem.
moze moja 'nowa' piatka DP doczeka kolorków w tym miesiacu
Wiadomo, że przylecieli żyrosem Dzisiaj właśnie mojego wyczyściłem DOT-4 i zabieram się do roboty
A czy można wrzucić Gnoblarską kawalerią z armylista Gnoblarskiej hordy?
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Tak!Reyki pisze:A czy można wrzucić Gnoblarską kawalerią z armylista Gnoblarskiej hordy?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Qrde teraz mam szanse pomalować chociaż 3ke plaugeriderów :p Tylko czy znajdę czas ;/
A masz to gdzieś w nazwie jednostki, w statystykach (mount) albo oficjalnym modelu?Shino pisze:czy jezzaile licza sie jako kawaleria? :>
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny