[MASTER]"Olsztyńskie Rubieże 2"- 16-17.04.2016 Olsztyn
Re: [MASTER]"Olsztyńskie Rubieże 2"- 16-17.04.2016 Olsztyn
Również dziękuję organizatorom za fajny turniej. Kto nie był w Olsztynie na masterze niech żałuje. Bardzo fajna miejscówka, bardzo fajne miasto, organizacja pierwsza klasa.
Faktycznie przydałby się timer ale organizatorzy pilnowali, żeby bitwy zaczynały się i kończyły wg podanego wcześniej czasu, więc ok.
Dziekuję Guldurowi, Łukaszowi, Radoslavowi, Laikowi i Szaitisowi za bitwy. Mam nadzieję, że ze mną grało się równie przyjemnie co z Wami.
Faktycznie przydałby się timer ale organizatorzy pilnowali, żeby bitwy zaczynały się i kończyły wg podanego wcześniej czasu, więc ok.
Dziekuję Guldurowi, Łukaszowi, Radoslavowi, Laikowi i Szaitisowi za bitwy. Mam nadzieję, że ze mną grało się równie przyjemnie co z Wami.
Również dziękuję wszystkim organizatorom za fantastyczny turniej i serce włożone w organizację!
Niech żałują Ci których nie było.
Oderwanie się od codziennej rzeczywistości to chyba jest to, na co każdy z nas liczy jadąc te 50/300/600 km.
Dzięki również przeciwnikom za świetne bitwy w przemiłej atmosferze.
Później króciutko o moich bitwach napiszę, zawsze lubiłem czytać raporty, fajnie by było jakby zwyczaj ich pisania wrócił, to nakręca ludzi do grania![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Niech żałują Ci których nie było.
Oderwanie się od codziennej rzeczywistości to chyba jest to, na co każdy z nas liczy jadąc te 50/300/600 km.
Dzięki również przeciwnikom za świetne bitwy w przemiłej atmosferze.
Później króciutko o moich bitwach napiszę, zawsze lubiłem czytać raporty, fajnie by było jakby zwyczaj ich pisania wrócił, to nakręca ludzi do grania
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- swieta_barbara
- habydysz
Było super - kto nie był niech żałuje.
Szkoda, że w niedzielę nie było słoneczka, ale sobota była kikass.
Proposy za organizację - dzięki masterom czasami mam wrażenie, że znów jestem nastolatkiem.
Masterowa Ocena Barbary [MOB] 5/5!
Szkoda, że w niedzielę nie było słoneczka, ale sobota była kikass.
Proposy za organizację - dzięki masterom czasami mam wrażenie, że znów jestem nastolatkiem.
Masterowa Ocena Barbary [MOB] 5/5!
Nie jeden z....po prostu był najlepszy. Gratulacje dla Lohosta, ekipy organizacyjnej oraz Twojej małżonki. Poczęstunek to była mega opcja. Zdziwienie brało, że w sobotni wieczór nie czuć było "zmęczonego battlowca" na saliPocisk pisze:Jeden z najlepszych masterów na jakich byłem.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Kolejne graty dla topu, było hardo się tam dobić. Pozdrowienia dla moich przeciwników, Crus, Napadzior, Bobson, Gąsior i Abrasus, mimo różnic i chwilowych spinek, gry były megafajne.
Na koniec dla współtowarzyszy podróży specjalne podziękowania, Bobson i jego opowieści o "Stefanie"
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Wielkie dzięki za turniej!
Bardzo fajnie zorganizowany turniej
Dziękuję przeciwnikom za bitwy
Calkiem dobrze wyszło top 3 - dobre ze to nie Solo ogarnial puchary bo byśmy się do auta nie pomiescili![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Bardzo fajnie zorganizowany turniej
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Dziękuję przeciwnikom za bitwy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Calkiem dobrze wyszło top 3 - dobre ze to nie Solo ogarnial puchary bo byśmy się do auta nie pomiescili
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Również chciałem podziękować organizatorom za świetny turniej.
Poczęstunek i kawa się przydała, przeciwnicy byli wymagający, armie świetnie wyglądające na stole, atmosfera przyjacielska i wszystko na pełnym luzie. Bardzo udana impreza - niech żałuje kto nie był.
Co prawda nam wyniki nieco nie poszły, a niektóre błędy mój syn będzie mi pewnie wypominał jeszcze do wakacji, ale jeden łomot będę pamiętał szczególnie ciepło. Szymon pozdrawia Kalafiora i jego pijane w sztok krasnale;)
Gratulacje dla zwycięzców i podziękowania dla naszych przeciwników za dobrą zabawę.
Dziękuję również organizatorom za pomoc z młodym i ogromną dawkę cierpliwości i zrozumienia. Pechowo okulawił się przed samym turniejem i podwózka z pod bramy na salę ze stołami była prawdziwym wybawieniem. Szkoda, że nie był w stanie osobiście przesuwać pacyn i ganiać dokoła stołu. Jednak turniej bardzo mu się podobał, mimo, że chwilami występowało u niego zmęczenie materiału.
Elbląg pozdrawia i na następny master w Olsztynie jedzie w ciemno.
Poczęstunek i kawa się przydała, przeciwnicy byli wymagający, armie świetnie wyglądające na stole, atmosfera przyjacielska i wszystko na pełnym luzie. Bardzo udana impreza - niech żałuje kto nie był.
Co prawda nam wyniki nieco nie poszły, a niektóre błędy mój syn będzie mi pewnie wypominał jeszcze do wakacji, ale jeden łomot będę pamiętał szczególnie ciepło. Szymon pozdrawia Kalafiora i jego pijane w sztok krasnale;)
Gratulacje dla zwycięzców i podziękowania dla naszych przeciwników za dobrą zabawę.
Dziękuję również organizatorom za pomoc z młodym i ogromną dawkę cierpliwości i zrozumienia. Pechowo okulawił się przed samym turniejem i podwózka z pod bramy na salę ze stołami była prawdziwym wybawieniem. Szkoda, że nie był w stanie osobiście przesuwać pacyn i ganiać dokoła stołu. Jednak turniej bardzo mu się podobał, mimo, że chwilami występowało u niego zmęczenie materiału.
Elbląg pozdrawia i na następny master w Olsztynie jedzie w ciemno.
Kto chciał zobaczyć rozpy ten był
.
Dzięki wielkie dla całego teamu rajdowego z Katowic a potem z Wawy
. Dzięki za bitwy wszystkim przeciwnikom, wybacz Helion za moment spiny na początku, dobrze że skończyliśmy w normalnym stylu ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No i przede wszystkim dzięki dla całej ekipy organizująco-sędziującej - wszystko na najwyższym poziomie.
Pozdrawiam!
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Dzięki wielkie dla całego teamu rajdowego z Katowic a potem z Wawy
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No i przede wszystkim dzięki dla całej ekipy organizująco-sędziującej - wszystko na najwyższym poziomie.
Pozdrawiam!
Dzięki Lohost za tego Mastera. Świetna robota !!!
Mam nadzieję, że za rok będzie tak samo dobrze i przyjedzie jeszcze więcej ludzi![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Co do rozpisek, to i tak chyba publikowanie ich po nowym upie nie ma sensu i tak jak Abrasus napisał, kto chciał zobaczyć rozpy ten był na masterze.
Do zobaczenia za rok !
Mam nadzieję, że za rok będzie tak samo dobrze i przyjedzie jeszcze więcej ludzi
Co do rozpisek, to i tak chyba publikowanie ich po nowym upie nie ma sensu i tak jak Abrasus napisał, kto chciał zobaczyć rozpy ten był na masterze.
Do zobaczenia za rok !
+1 do wszystkich pozytywnych opinii o turnieju. Nie bede sie rozpisywal bo i tak juz wszystko zostalo powiedziane. Dziekuje organizatorom, przeciwnikom za bitwy w milej atmosferze i do zobaczenia za rok ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Obrazek](http://images67.fotosik.pl/668/b54a419c25d55655gen.jpg)
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15
- swieta_barbara
- habydysz
A ja jeszcze chciałem spytać - nie spakował ktoś przypadkiem ciemno-zielonego klapka crocs przez przypadek?
Byłem z nim bardzo związany.
Byłem z nim bardzo związany.
- wind_sower
- Masakrator
Przez Twojego posta, w moim odczuciu związek emocjonalny zamienił się na taki o aspekcie higienicznym. Jednym zdaniem zmieniłeś romans w horror...oczko pisze:Jak widać nie wystarczająco. Na przyszłość polecam kropelkęswieta_barbara pisze: Byłem z nim bardzo związany.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com