maja cavalary base, ave jak byli by kawaleria i wg. booka do 7 edycji mozna ich pod nia podciagnac jako, ze maja podstawke 50x25 i us2Tomash pisze:A masz to gdzieś w nazwie jednostki, w statystykach (mount) albo oficjalnym modelu?Shino pisze:czy jezzaile licza sie jako kawaleria? :>
PlayMini Of The Month 7 - grudzień
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Shino, skończ. Proszę.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
To musiała mieć wysokie odrzwia ta stajenka, bo inaczej to by się ledwie te ich wielbłądy do stajenki dostałyTomash pisze:A jak się dostali trzej królowie do stajenki? Wierzchem!
Stąd na drzwiach lub nadprożach wzięła się tradycja pisania kredą K+M+B. Są to tradycyjne miejsca przyłożenia czołami przez Trzech Króli zanim zdążyli złożyć pokłon.
"Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Ja protestuuje... a krasnoludy? my nie mamy kawalerii...
Ale za to krasie mogą dać żyrokopter
Shino pisze:czy chariot (tudziez oddzial chariotow z zasada light cavalry mozna wystawic?
Tomash, bierz się do roboty xDTomash pisze:Rydwany lepiej nie. Nie są kawalerią sensu stricte (za argument p "fast cavalry" jaja urwę)
Ze względu na naszą wieloletnią znajomość obiecuję to zrobić tak szybko i bezboleśnie, jak będzie to możliweShino pisze:troche wyrozumialosci...
Minimalny oddział na wierzchowcach. Pegaz to też "kuń" - możesz spokojnie bretońską trójkę zrobić.