Seriale wszelakie

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Re: Seriale wszelakie

Post autor: Afro »

Ja dużo pracuję z domu ;D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Tak jak Afro korpo IT 8)

Awatar użytkownika
Byqu
Masakrator

Post autor: Byqu »

Po zawodzie jakim jest od roku GoT nowy sezon wikingów pozytywnie mnie zaskoczył. Kostiumy wciąż kuleją, ale już przywykłem. Znacznie lepszy od 3 sezonu.
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Skończyłem właśnie oglądać świetny serial Lucifer. I stąd pytanie do osób które już pewnie nad tym główkowały.
SPOJLER ALERT:
Kim jest matka lucyfera? Ktoś ma jakiś pomysł?
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

pewnie nazywa się Lilith, w większości podań/powieści etc. Tak ma na imię. Zanim stworzono Ewę była pierwszą żoną Adama i matką demonów

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Nie trzeba było długo czekać

Punisher dostaje serial <3

https://amp.twimg.com/v/1512a8a4-7af6-4 ... ae51a0f612
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Lilith nie może być matką lucyfera. Albo bawią się tak jak w Supernatural i jest "Ciemność", albo chodzi mu o kogoś ciekawego z panteonu - w komiksie postaci bez liku :D Jeżeli to lilith ejst to wielkie smutny z mojej strony :P

Wie ktos keidy lucyfer wraca na s2?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Limitless jak Qc mówi jeden z lepszych produkcji zima/wiosna.

Bardzo mi się kmina na Azraela nie podobała ale jak to wprowadzili i pociągnęli to ostatnie odcinki Gotham zniszczą :D
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Azrael mega klimat ma :)
Gordonowi awans sie szykuje niebawem ;)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Flash mega dobre ale mam jakąś wielką obawę, że 3 sezon będzie zjebany przez natłok tego co właśnie sami stworzyli. Za dużo za dużo :/
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Gokish pisze:Flash mega dobre ale mam jakąś wielką obawę, że 3 sezon będzie zjebany przez natłok tego co właśnie sami stworzyli. Za dużo za dużo :/
Man serio, nie wszystko w telewizji musi mieć zawartość merytoryczną na poziomie deadpoola ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Qc rly? Zobaczysz aby się nie okazało, że najebali za dużo naraz :D i wyjdzie słaby 3 sezon
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Gokish pisze:Qc rly? Zobaczysz aby się nie okazało, że najebali za dużo naraz :D i wyjdzie słaby 3 sezon
Pssss psssss gokish. Jestem DC fanboyem. Im więcej postaci i wątków tym lepiej dla mnie. CZŁOWIEKU W ŻELAZNEJ MASCE KIM JESTEŚ!

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Chłopie nawet jakbym był Fanboyem dc to w takim prostym serialu nie mogą najebać. Ja wiem, że Flash i jego świat jest najbardziej pojebanym i zakręconym światem (Jedna/druga ziemia + skoki w czasie + alternatywne osie czasowe no pojebongo :D) . A tu jeszcze nie wiadomo gdzie go przeniosło no heloooł ;D
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Pewnie bezposrednio do speed force (jest cos takiego :D)

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

-Qc- pisze:
Gokish pisze:Qc rly? Zobaczysz aby się nie okazało, że najebali za dużo naraz :D i wyjdzie słaby 3 sezon
Pssss psssss gokish. Jestem DC fanboyem. Im więcej postaci i wątków tym lepiej dla mnie. CZŁOWIEKU W ŻELAZNEJ MASCE KIM JESTEŚ!
Wally.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Bazooka !!! :D

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

-Qc- pisze:Bazooka !!! :D
mega :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Sopiero teraz skumalem bo zobaczylem odcinek :) Pingwin <3