DE 1666

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

DE 1666

Post autor: Gobos »

pierwszy turniej ktory najprawdopodobniej zagram DE (stwierdzilem ze granie szczurami na 3 elektrykach byloby... wulgarne :lol2: )

wymyslilem cos takiego:

Noble (ha, sh, sdc, halb)
pegaz
Deathmask

Sorceress 2 lev
Scroll
Darkstar cloak

Sorceress 2 lev
Scroll
Seal of Ghrond

20 Warriors, sh, fcg

10 Warriors, sh, rxb

10 Corsairs

5 Dark Riders, muzyk

5 Dark Riders, muzyk

5 Shades

5 Cold One Knights, muzyk

Cold One Chariot

2 RBT

bedzie toto dawac rade?
do tej pory gralem darkami 1 bitwe wiec pewnie bede plewil niemilosiernie... a moze nie :D
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Spoko. Nie wiem czy nie lepiej kolejnych kuszników za korsarzy. No ja bym też zrezygnował z nobla na rzecz czarki idąc w defens :)

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

Zamien Corsairs na drugi Chariot. Lubie ich ale drugi Cariot może być IMO bardziej użyteczny. Próbowałbym też wcisnąc jakis sztandar COK kosztem ich muzyka.

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Co to wogle sa Corsairs? Wie ktos?

Awatar użytkownika
Mikusz
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Mikusz »

Corsairs to korsarze. :wink:

Wg mnie da radę. Tylko własnie korszrzy zmieniłbym na rydwan i w obu dałbym włócznie (Czasem się sprawdzają). A noble z deathmaskiem to sprytna rzecz. Chociarz brakuje mi na nim lancy za halabardę. I jescze jedno, kto jest generałem? Bo jeśli nie noble to wysylałbym go na tyły przeciwnika do min. terroryzowania.

Ogólnie to tylko czekać na relację.

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

Mikusz pisze:Corsairs to korsarze. :wink:

Wg mnie da radę. Tylko własnie korszrzy zmieniłbym na rydwan i w obu dałbym włócznie (Czasem się sprawdzają).
korsarze sa moim najladniej pomalowanym oddzialem - wiec na pewno bede nimi gral. myslalem nad drugim rydwanem, ale przy generale-partyzancie za czesto by glupialy. wlocznie maja - zapomnialem dopisac :D
Mikusz pisze: A noble z deathmaskiem to sprytna rzecz. Chociarz brakuje mi na nim lancy za halabardę. I jescze jedno, kto jest generałem? Bo jeśli nie noble to wysylałbym go na tyły przeciwnika do min. terroryzowania.
nobel musi byc generalem - ale i tak pewnie bedzie smigal na tylach. co do lancy/halabardy to sie waham, ale halabarda bardziej uniwersalna - zreszta on ciezkozbrojnymi nie powinien walczyc :D
Próbowałbym też wcisnąc jakis sztandar COK kosztem ich muzyka.
ja wole muzyka - jest zdecydowanie najfajniejszym elementem command groupu. same zalety, zadnych wad, niski koszt :D
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

ODPOWIEDZ