Grałem wczoraj bitwę, w której wcieliłem się w obrońce Hexoatl przed atakiem Dark Elfów (odparty ), ale brakowało mi w tej bitwie jednego.. scenariuszy. Próbowałem w sieci znaleść te które były w Lustrii ale nic nie znalazłem.. Czy ktoś wkleiłby je albo podał szerszemu gronu swoje własne, twórcze pomysły?
pozdrawiam
Sceniariusze
Moderator: Ziemko
Tak szczerze to nie przepadam za scenariuszami, kiedys jeden wymyslilem z kumplem, ze mialem stedzia, jakies plewy i musialem go przez wąwóz przeprowadzic, a on gral we i strzelal do mnie, a na koncu stala jego armia i resztkami sil musialem go przepchnac. Generalnie chodzilo o to, zeby stegadon przezyl. Glupie to(moj scenariusz), ale mowisz masz.
Tak, jak powiedziałem to nawet dwa wymyśliłem. Jeden ogólnie polega na bitwie między lizakami a DE, jednak do bitwy wtrącają się krasnale bo ich obóz został rozbity na środku pola wali miedzy lizakami a DE, i potem by wkurzyć krasie to im z pomocą przychodzą gobliny ^_^. DE i lizaki po 1000ptk. a krasie po 1500 + gobliny z skull pasa. A drugi scenariusz taki nie dawno wymyślony to że krasie muszą donieść prezenty pod duuuużą choinkę a lizaki muszą wykraść je a z kolei DE muszą udaremnić poczynania krasi i lizaków. Niestety nie udało mi się rozegrać jeszcze tych bitew z moimi kolegami.