Nie, widziałem tę grafikę na blogu z artworkami AoS użytkownika Kazz. Pochodzi ona z Battletome: Ironjawz.Kołata pisze:troll?
GW po prostu odpiernicza fuszerkę.
Nie, widziałem tę grafikę na blogu z artworkami AoS użytkownika Kazz. Pochodzi ona z Battletome: Ironjawz.Kołata pisze:troll?
Barbarossa pisze:Czy Jew Elfy to następny kodeks?
Uważam, że pomysł nowatorski. Jeszcze nikt nie stworzył elfów w myckach, jedzących tylko koszernych ludzi...Barbarossa pisze:Jaka piękna mapa. I te kreatywne nazwy, którymi tak bardzo rozpieszcza nas AoS! W szczególności podoba mi się lokalizacja Jew Elf Low Pools. Czy Jew Elfy to następny kodeks?
Chodzi oto, że niemal wszystkie działania GW się nie trzymają kupy ;P. I dokładnie z tej samego powodu come back 9 edycji by GW jest jak najbardziej możliwy. Mord na WFB miało sens? Miało sens tworzenie nowoczesnej gry narracyjnej bez punktów dla każdego by po chwili się z tego wycofać i teraz wracać do punktów? To też ma sens? Grzebanie żywcem większości swoich produktów też nie miało sensu ;PKołata pisze:GW to jednak korpo, a 9th to organizacja graczy dla graczy. Nie wyobrażam sobie, żeby GW miało wskrzesić WFB. To by się kompletnie kupy nie trzymało.
Jarekk moim zdaniem uchwyciłeś sedno. Co prawda GW nie zniży się do współpracy z 9th, ale dla mnie ratunkiem dla tej firmy jest obecnie odkrycie przed sobą rzeczywistości, czyli nieumiejętności wydania naprawdę dobrej gry i utrzymaniu jej przy życiu z tendencją wzrostową i potencjałem na przyszłość. Co im dobrze wychodzi? Mają technologię i z grubsza ich figurki się ludziom podobają ;P. Powinni zatem skupić się na wydawaniu figsów, a do zasad wynająć jakiegoś niezależnego speca - np. do systemów historycznych piszą zasady określenie wynajęci znani autorzy. Zatem znajdują "mózga" od zasad, omawiają zarys tego co chcą, a mózg robi im dobre zasady. Innymi słowy muszą w końcu zrezygnować z pisania zasad przez prawników, księgowych i dział marketingowy ;P.JarekK pisze:Moim zdaniem 9ed by GW miała by sens tylko we współpracy z T9A. Jakby chłopaki podzielili się robotą tak, że oni piszą zasady, a GW robi figurki. Wyjście 9 edycji dla nas równa się po prostu z nowymi modelami, które może zostaną zaimplementowane do T9A. Nie sądzę, żeby ludzie masowo wrócili do łask GW.