No ma to jakiś sens...Jasif pisze:Źle rozumiesz. W hotelu funkcjonują 3 bary i restauracja.Hoax pisze:Dobrze rozumiem, że to oznacza, że na sali nie ma jakiegoś oficjalnego barku, a w jakieś piwko/przekąski trzeba się zaopatrzyć na własną rękę?Na stanowiskach sędziowskich i w specjalnie oznakowanych miejscach na terenie zjazdu, dostępne będą numery telefonu do pizzerii i knajp.
[MASTER] Orcze Gniazdo 14-15.05
Re: [MASTER] Orcze Gniazdo 14-15.05
doneŻaba Wlkp pisze:Może jakaś aktualka zgłoszeń
@Hoax
generalnie na miejscu majac odpowiedni pakiet masz wszystko co potrzebujesz + wspomniane bary sa dostepne po prostu czesc osob woli cos innego
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
W zeszłym roku o ile pamiętam browar był za 5 pln a flaszka za 20?
Najbliższy sklep to żabka na dole w "centrum", ogólnie quest niemożliwy bez samochodu z trzeźwym kierowcąSemi pisze:Z tego co pamiętam to ceny w tychże barach były zbliżone do tych co w najbliższym sklepie 2km niżej
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
JasifJasif pisze:W zeszłym roku o ile pamiętam browar był za 5 pln a flaszka za 20?
Najbliższy sklep to żabka na dole w "centrum", ogólnie quest niemożliwy bez samochodu z trzeźwym kierowcąSemi pisze:Z tego co pamiętam to ceny w tychże barach były zbliżone do tych co w najbliższym sklepie 2km niżej
Dobrze pamietasz ceny.
Wlasnie slyszlem ze nie jedziesz :D
Witam, proszę o pomoc
31.03 wysłałem wstępne zgłoszenie, dostałem odpowiedź z adresu gnomicon2016@gmail.com
teraz chciałbym opłacić ten wyjazd i widzę że w otrzymanym mailu jest inny numer konta niż ten podany na początku tego tematu
31.03 wysłałem wstępne zgłoszenie, dostałem odpowiedź z adresu gnomicon2016@gmail.com
teraz chciałbym opłacić ten wyjazd i widzę że w otrzymanym mailu jest inny numer konta niż ten podany na początku tego tematu
MARK OF MARKI MARK
opłata za nocowanie/jedzenie jest uiszczana na numer konta podany w mailu który dostałeś.
dodatkowo musisz zgłosić się na sam turniej 9the, i tu opłate robisz na numer konta do Laika (Tomasz Gęgotek) podany w tym temacie.
dodatkowo musisz zgłosić się na sam turniej 9the, i tu opłate robisz na numer konta do Laika (Tomasz Gęgotek) podany w tym temacie.
always Vampire
U mnie szansa na wyjazd to takie 50/50, wysle zgloszenie i rozpe dzisiaj, sianko przeleje tez, w razie W gdybym nie dal rady to otrzymam zwrot czy nie?
@all
Jeżeli w czwartek do końca dnia będę wiedział że kogoś nie ma to oczywiście zwrócimy pieniądze - później juz cała praca z naszej strony będzie zrobiona (tj przygotujemy wszystko na ilość osób która się zgłosiła) wi wtedy zwrotów nie ma.
Tak naprawdę ten master ma najniższą wejściówkę ze wszystkich więc nie są to duże kwoty. Mówię tylko o wpisowym na turniej - jeżeli chodzi o pakiety to sugerowalbym wybrać płatność na miejscu.
Jeżeli w czwartek do końca dnia będę wiedział że kogoś nie ma to oczywiście zwrócimy pieniądze - później juz cała praca z naszej strony będzie zrobiona (tj przygotujemy wszystko na ilość osób która się zgłosiła) wi wtedy zwrotów nie ma.
Tak naprawdę ten master ma najniższą wejściówkę ze wszystkich więc nie są to duże kwoty. Mówię tylko o wpisowym na turniej - jeżeli chodzi o pakiety to sugerowalbym wybrać płatność na miejscu.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
ok, dzieki za info, musze poogarniac tematy w pracy i moze sie uda z DE zjechac na weekend
Podium z zeszlego roku trzeba bronic
Podium z zeszlego roku trzeba bronic
- wind_sower
- Masakrator
Mam takie pytanko? Jeśli chce przyjechać ze swoją lubą, ale nie potrzebujemy noclegu. To będziemy coś płacić za wstęp na imprezę? Istnieje opcja wykupienia samego szamanka?
P.S. Czy dobrze rozumiem że wejście na Gnomicon jest za darmo?
P.S. Czy dobrze rozumiem że wejście na Gnomicon jest za darmo?
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Poszło pełne zgłoszenie
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.