The Witcher 3: Wild Hunt

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Post autor: QQrydza »

Ziemko pisze:Mi sie nie chce od nowa wszystkiego jechac, bo mam za duzo innych tytulow do ogrania jeszcze.
Name it
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Regularnie gram w lola, diablo, hsa, sc2. Do tego teraz cisne w NFS, a czekaja jeszcze mortal X, assasin V i god of war :)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,1382 ... em-od.html

izi :P

Styxa na PS4 se kiedys sprawie to bedzie fajna odskocznia
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Dobry artykul, jeszcze mi brakuje do tego poziomu, aczkolwiek mysle, ze moglbym grac mniej. (gdyby te gnoje mi wfb nie zabili ehhh)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

jest 40k. a poza tym to też gra :D :D :D

Artykul syty, ale jak przeczytalem że Skyrim i ME sie nie licza to zrobilem uffff :D'

BTW - "Co za piekny dzień!" i szalona szarza jakiego rycerza zrobily mi dzień xD

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Assassin Syndicate odradzam - od strony gamerskiej misje banalne, prawie wszystko ogranicza się do kilkukrotnych zjazdów po wystrzeliwanej linie, zabicia z ukrycia kilku wrogów i dorwania celu. Walka wręcz to jakaś parodia, gdzie assassyn leje gościa z gołymi rękoma kukri/laską w zależności czy gramy panem czy panią Frye.

Od strony fabularnej jest niespójny, biedny i jeszcze trzeba tolerować pomaganie Marxowi a zabijanie bohaterów narodowych jak lord Cardigan. Bullcrap

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Odnosnie Asasynow to jakos sie zatrzymalem na 4ce. 5tka lezy i nie moge ruszyc jakos. Pewnie i 6tke przejde dla samego przejscia i kontynuacji sagi, ale imho coraz bardziej traci swoj urok niestety. Szkoda, ze przeskoczyli z XV od razu w XVIII, bo po drodze duzo fajniejszych lokalizacji bym znalazl i historycznych wydarzen.

Tak poza tym to panowie koniec OT w temacie Wieska :)

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Kod: Zaznacz cały

Eurogamer.it recently conducted an interview with CD Projekt RED to discuss the upcoming Blood and Wine expansion for The Witcher 3. In the interview, CD Projekt RED discusses how Blood and Wine is quite a bit more “complex” than the main storyline of Wild Hunt.

The expansion is set to expand the game by quite a margin. Here’s the official description:

Blood and Wine is a 20-hour tale that will introduce the all-new in-game region of Toussaint, and will take Geralt to a land untainted by war, where an atmosphere of carefree indulgence and knightly ritual masks an ancient, bloody secret.

CD Projekt RED told Eurogamer that Blood and Wine is a completely separate story from the original plot found in Wild Hunt. According to the interview, the developers believe they “have achieved something even better than the main game.”

One of things CDPR wanted to do for the expansion was to create a more “charismatic enemy” for Geralt to face, as well as develop a more complex story they believe “players will appreciate.” This is Geralt’s final story according to the interview, so it sounds like CD Projekt RED wants to make it a memorable and lasting experience for players.
tl;dr dodatek wg redów ma być lepszy niż podstawowa gra :)

Już prawie skończyłem serie Uncharteda i Bioshocka, więc zaraz startuję na nowo z Wieśkiem, jak się dobrze złoży, to dodatek wyjdzie akurat jak będę kończyć podstawkę ;D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

"Serca z Kamienia" już i tak były lepsze od podstawowej gry. Jeśli "Krew i Wino" będą jeszcze lepsze, to czeka nas nowa epoka w grach. ;)

kevinior
Chuck Norris

Post autor: kevinior »

Tak się chciałem tylko zapytać czy nasze postepki w podstawce W3 mają jakieś konsekwencje w aktualnym dodatku serce z kamienia?? Czy to tak jakby zupełnie inna bajka?? Nie mająca z głównym wątkiem nic wspólnego??
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Historia opowiedziana w "Sercach z Kamienia" odpala się jako quest, do którego jest dostęp z jednej z tablic na terenie Velen. Jest to duży, wielowątkowy i rozbudowany quest, ale zagrać można w niego na każdym etapie gry. Ma oznaczony minimalny poziom jako 32,ale warto mieć trochę wyższy. Jest to historia niezależna od wyborów w grze, bo odpalić możesz ją nawet od razu po wyjściu z Białego Sadu, jeśli zechcesz. Dlatego to dodatek, a nie kontynuacja.
Poza tym dodatek rozszerza świat dostępny od samego początku o spore połacie ziemi na wschodniej części mapy Velen.

Jul4242
Plankton

Post autor: Jul4242 »

Gra jak dotąd najlepsza

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Trochę info o dodatku "Krew i wino", które ponoć "wyciekło" na jednym z forów o wiedźminie :) Zapowiada się syto

http://planetagracza.pl/wiedzmin-3-dlc- ... -premiery/

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Rozśmieszyło mnie to że napisali w artykule

że dostaniemy Heliotrop Sign a nie znak Heliotropu zupełnie jak by chodziło o jakąś grę zagraniczną opartą na zagranicznej prozie :P
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Wiedźmin 3 - Krew i wino - 30 maja :)

http://tech.wp.pl/kat,1009779,title,Wyc ... aid=116faa

A ja wciąż błąkam się po Velen...:D

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

WAITING SO STRONGLY :)

Velen juz wyczyscilem, wszystkie schemat na zestawy zdobyte, teraz moze skelige poczyszcze :)

Anamesh
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Anamesh »

Brzmi zacnie :D nie mogę się doczekać, ja jestem już na skelliga (przechodzę drugi raz i na najwyższym poziomie :D )

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Ja przechodzę pierwszy raz i jeszcze nie dotarłem do Novigradu a mam już wbite 44h w grze :P Tak to jest, jak zagląda się każdy zakamarek ruin, pod każde drzewo...:) Przyznam, na początku łatwo nie było a teraz jest czasami aż za łatwo (a gram na 3 poziomie trudności)

Anamesh
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Anamesh »

Wiesz co,ja zbliżam się do drugiej setki godzin.... więc cóż....:P

Awatar użytkownika
Dziad
Chuck Norris

Post autor: Dziad »

Ja na czwartym poziomie użerałem się prze dobre pół godziny z gryfem. Ale przynajmniej były emocje :) Ale racja że na początku chyba eksploruje się najwięcej.

ODPOWIEDZ