Dzięki za super zabawę, akcja gigant kontra gigant była bardzo śmieszna i wygrałem tylko dlatego że miałem lepsze rzuty.
Czekam na następny szturm
[Warszawa], AoS, 07.05.2016, Szturm #11 - Campaign Day
- Sir_Hipolitowski
- Pseudoklimaciarz
Jeszcze raz wielkie dzięki dla Organizatora za bardzo fajny event oraz moich przeciwników za miłą i bezspinową grę!
Moje szczury powoli dochodzą do siebie po miażdżącym ostrzale krasnoludzkiej artylerii i ostrzą pazury na kolejny Szturm (głosuję za formułą co najmniej 60 / 75 pkt)
Moje szczury powoli dochodzą do siebie po miażdżącym ostrzale krasnoludzkiej artylerii i ostrzą pazury na kolejny Szturm (głosuję za formułą co najmniej 60 / 75 pkt)
Blog hobbystyczny: http://www.wydobytezszafy.blogspot.com/
- Kriz Da Old'Bwoy
- Powergamer Rozpiskowy
Na Giganta zawsze mozna liczyc, wslawil sie juz w tylu walkach, ze pojedynek z lustrzanym odbiciem, byl przyjemna porazka do kolekcji. Po raz pierwszy tylko nie padl na przeciwnika po smierci..Durant pisze:Dzięki za super zabawę, akcja gigant kontra gigant była bardzo śmieszna i wygrałem tylko dlatego że miałem lepsze rzuty.
Czekam na następny szturm
Swietne bitwy dzisiaj, mimo porazek moich szamanskich warbossow. Nastepnym razem bedzie kobieta general. Zarty sie skonczyly;)
Foty są w albumie na grupie AdMech.club na FBchaoslo3 pisze:Foty dajcie foty
Trzeba być członkiem grupy, żeby się otwarły, więc jak coś to klikajcie śmiało o przyjęcie do grupy