[MASTER] Orcze Gniazdo 14-15.05
Re: [MASTER] Orcze Gniazdo 14-15.05
Gratki!
Na szybko punkty z gry per armia
OK 68,3
ID 63,0
KoE 63,0
VS 61,0
VC 56,4
HE 55,6
DE 48,5
EoS 47,8
BH 47,3
DL 47,3
SE 46,1
WDG 44,1
SA 44,0
UD 44,0
OG 43,0
DH 40,0
Jakby kto pomyślał, że teraz SE najsilniejsze, to jakby nie Laik to by się scigały z Krasiami
Na szybko punkty z gry per armia
OK 68,3
ID 63,0
KoE 63,0
VS 61,0
VC 56,4
HE 55,6
DE 48,5
EoS 47,8
BH 47,3
DL 47,3
SE 46,1
WDG 44,1
SA 44,0
UD 44,0
OG 43,0
DH 40,0
Jakby kto pomyślał, że teraz SE najsilniejsze, to jakby nie Laik to by się scigały z Krasiami
We can't stop here. This is bat country.
Super master, zabawa przednia, dziękuję organizatorom oraz oponentom za wspólny czas, gratuluję zwycięzcom ale przede wszystkim tym wszystkim, którzy się fajnie bawili bo to w sumie jest najważniejsze. Mnie w wfb średnio idzie ale za to w sobotni wieczór tryumfowałem w 7 cudów
Pytania z testu ponizej (polecam go zrobic w wolnej chwili dla siebie. Jutro wrzuce odpowiedzi i oglosze zwyciezce sposrod osob ktore oddaly test na masterze)
1. Jaki gracz jako jedyny w historii ukarany zostal punktami karnymi kilka dni po zakończeniu turnieju i dlaczego?
2. Na ktorym masterze została rozegrana oficjalnie najdluzsza bitwa i miedzy jakimi graczami?
3. Rozwin skrot klubu BWT
4. Skad oryginalnie wywodzi się klub Szybki Szpil?
5. Z czego zaslynal Puchar Szczecina na rok zanim został masterem?
6. Za ile na allegro została sprzedana najdrozsza rozpiska masterowa?
7. Jakich dwóch graczy wzielo udział w największej liczbie masterow w ciągu ostatnich 3 lat?
8. Jak na imie i nazwisko ma Crusader? (liczy się tylko bez bledow)
9. Jak po polsku nazywa się „Overwhelming Power” w tłumaczeniu zasad w podręczniku glownym T9A?
10. Dlaczego, według Darka Polita, kawaleria jest lepsza od piechoty?
1. Jaki gracz jako jedyny w historii ukarany zostal punktami karnymi kilka dni po zakończeniu turnieju i dlaczego?
2. Na ktorym masterze została rozegrana oficjalnie najdluzsza bitwa i miedzy jakimi graczami?
7. Jakich dwóch graczy wzielo udział w największej liczbie masterow w ciągu ostatnich 3 lat?
9. Jak po polsku nazywa się „Overwhelming Power” w tłumaczeniu zasad w podręczniku glownym T9A?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
No bez jaj.... znam odpowiedź tylko na 10 i to dzięki opowieściom Szmaji.Laik pisze:Pytania z testu ponizej (polecam go zrobic w wolnej chwili dla siebie. Jutro wrzuce odpowiedzi i oglosze zwyciezce sposrod osob ktore oddaly test na masterze)
Laik gratulacje za turniej
W tym roku bardzo chciałem być, ale priorytety rodzinne się pojawiły i ciężko pogodzić było.
Za rok postaram się być
Skrobnij raport na forum leśniaków
W tym roku bardzo chciałem być, ale priorytety rodzinne się pojawiły i ciężko pogodzić było.
Za rok postaram się być
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Glonojad pisze:Oj Laik, naściągałeś narodu, by mieć świadków triumfu
Tak czy siak gratulacje dla całego topu oraz dla chłopów Kangura (nie wiem czemu setka moich men at armsow patrzy na mnie z gabloty z triumfem :p)!
Pojechalem z zamiarem wywalczenia lokaty w połowie stawki ,a wyszlo jak wyszlo:) .Dzieki 9th Age stali sie grywalni.Chlopki zasługują na swój własny skrawek pola. Dzięki za bitewki!
''If you show your teeth, bite''
Duke pisze:Zajebisty test wiedzy, sam Laik układałeś czy zespołowo?
W sumie to wiem że był dość trudny, starałem się wrzucić do niego pewne smaczki☺.
Jeżeli chodzi o pytania to rozmawiałem z Młodym, Dymitrem, Mackiem, Szmaja i Crusem - także wielkie dzięki za wszystkie podpowiedzi.
Z odpowiedziami wrzucę więcej info o każdej z sytuacji o którą pytałem.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- wind_sower
- Masakrator
Wielkie dzięki za organizację tak fajnego wydarzenia!
Dziękuję przeciwnikom i gratuluję zwycięzcom. Za rok jestem na bank
Dziękuję przeciwnikom i gratuluję zwycięzcom. Za rok jestem na bank
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Gratulację Janus!
Pierwsze masterowe pudło, szkoda że nie 1-sze i szkoda, że mnie przy tym nie było. Tak trzymać!
Pierwsze masterowe pudło, szkoda że nie 1-sze i szkoda, że mnie przy tym nie było. Tak trzymać!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
4 bitwę wygrał WYSWIGiem Furion approvesLuc pisze:Laik gratulacje za turniej
Za rok postaram się być
Dzięki za master, jest klimat, fajna organizacja - nie było czuć tego, że jest was tam 2-3 osoby No i jeszcze 2-3 mastery i ślivek nauczy się zasad ^^ Świetne nagrody (goblin king dla króla zielonych!) dla prawie każdego miłym smaczkiem Dziękuję też Shinowi za ogrom rozrywki, którego mi dostarczył :*
Na minus na pewno jeden z sędziów oceniających hobbystykę - kto pozwolił temu złośnikowi Szaitisowi zmuszać mnie do rzutu na 5+ żeby dostać maxa? Skandale skandale.
Graty dla topu (Janus sprawdzający gdzie są Ateny po turnieju - bezcenny), dzięki za bitwy Myzu Myziowi, Kopytowi, Lohostowi, Boi i Randomusowi-Abrasusowi - chociaż Ty chłopie wygrałeś mój osobisty ranking smutasków - chill out
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"