Glonojad pisze:Z Darka Polita to ja znam tylko "nie po to jadę 300 km żeby sobie po prostu pograć". Wygrał :p
ej a mam 7 siły i plus 1 do hita.....
Glonojad pisze:Z Darka Polita to ja znam tylko "nie po to jadę 300 km żeby sobie po prostu pograć". Wygrał :p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Shino pisze:Gratulacje dla zwyciezcow. Bardzo zaluje, ze sie nie pojawilem, gdyz wyglada na to, ze bawiliscie sie na prawde w ciekawym gronie.
Test wiedzy wyglada na bardzo intereusjacy. Postaram sie tu wkleic odpowiediz jakie znam
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
To akurat piosnka CosmaDurin pisze:Glonojad pisze:Z Darka Polita to ja znam tylko "nie po to jadę 300 km żeby sobie po prostu pograć". Wygrał :p
ej a mam 7 siły i plus 1 do hita.....
Guldur pisze:Laik pisze:Będą - orgowie muszą się nieco zregenerować po imprezie☺.
Będą jakieś raporty bitewne? (Ja swój juz pisze)
nie zapomnij o warhawkach
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
troll contest O_OLaik pisze: mamy remis Qca i JarkaK - w zwiazku z czym bedzie pytanie tie breaker - przez FB