Selekcja Etc 2016

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Re: Selekcja Etc 2016

Post autor: Shino »

Według mnie to deprymujące zwłaszcza że decyzja już jest ogłoszona mimo tego że zostało jeszcze troche czasu
Tak tylko z ciekawosci: ile czasu zostalo?

sprawe Michała, Filipa oraz Pawła, tez ostatni mam nadzieje, że w miare naswietlil. Zawsze moge jednak cos dopowiedziec jesli bedzie taka chec :)

Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Post autor: Gasior »

Elvis is (un)dead pisze:
Gasior pisze:jakby patrząc tylko na to co piszesz, to podpowiem że Marek również wygrał sporo lokali, a Elvis jako jedny wampir na zgrupowaniu przegrał jedną grę :)
Chyba nie jedyny, bo z tego co pamiętam z Markiem zaliczyłem 15:5 :P

Mea culpa Elvis, widocznie zapomniałem. No ale chyba zgodzisz się z resztą argumentów. Przegrać z takim przeciwnikiem (w biegu do kadry) to nie wstyd.
:twisted: always Vampire :twisted:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Kadra oparta na mieszance młodości i świeżości (wdzięczny guldur smukły tomek misiu lohost) i żelaznych doświadczeniu (gibki crus poliglota Kali rozrzutny marek) - do takiej ekipy trenerem powinien byc ktos doświadczony przystojny fit łączący lata przezytych wojen z wdziękiem poczatkujacego barbarzyncy pełnego żądzy krwi! Do tych cech pasuje mi tylko mój przyjaciel i największy przyjaciel Śląska wśród warszawiaków Michał R.!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Elvis is (un)dead
Oszukista

Post autor: Elvis is (un)dead »

Gasior pisze:
Elvis is (un)dead pisze:
Gasior pisze:jakby patrząc tylko na to co piszesz, to podpowiem że Marek również wygrał sporo lokali, a Elvis jako jedny wampir na zgrupowaniu przegrał jedną grę :)
Chyba nie jedyny, bo z tego co pamiętam z Markiem zaliczyłem 15:5 :P

Mea culpa Elvis, widocznie zapomniałem. No ale chyba zgodzisz się z resztą argumentów. Przegrać z takim przeciwnikiem (w biegu do kadry) to nie wstyd.
Zgadzam się z resztą argumentów. Czegoś zabrakło na ostatnich 2 Masterach w mojej grze, dlatego też nie dyskutuję nad wyborem do kadry... Argumenty za mną i Markiem zostały tu już naświetlone i myślę, że nie ma co tego dalej roztrząsać. Marek jest już weteranem, a ja dopiero próbuję przepychać się łokciami w gronie najlepszych. Może następny rok będzie należał do mnie :)

Tymczasem pozostaje mi pogoń za Tobą w Lidze :D

Awatar użytkownika
Janus
Masakrator

Post autor: Janus »

Edit
Ostatnio zmieniony 17 maja 2016, o 13:59 przez Janus, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Janus pisze:
I to z Janusem :)
Kto przegrał z Janusem?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Janus pisze:
I to z Janusem :)
O. Dobrze, ze to mowisz. Ja w wynikach mialem, ze przegrales 17:3 a nie wygrales. Ciesze sie, ze to sprostowales :)

Awatar użytkownika
Janus
Masakrator

Post autor: Janus »

I później grałem z Tobą jeszcze, chyba 11-9 było :D
Ostatnio zmieniony 17 maja 2016, o 14:02 przez Janus, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

11-9.Przypomniec Ci ile razy zmieniales cel czaru jak Ci tlumaczylem, ze zle go wybierasz? i ile razy sie chowales tekstem, ze mam miec trening komandosow, proszac o przerzuty nieudanych dla Ciebie akcji?

z Elvisem to jak w koncu bylo? wygrales, czy przegrales, bo nie rozumiem?

Awatar użytkownika
Elvis is (un)dead
Oszukista

Moje wyniku na zgrupowaniu:
1. Janus - 17:3
2. Shino - 19:1
3. Kalafior - 11:9

te trzy bitwy były traktowane jako oddzielny turniej, który wygrałem.

4. Guldur - 17:3
5. Shaitis - 15:5 (nie dokończyliśmy gry, bo Shaitis musiał jechać, ale skończyło by się pysznie :D)

Przegrałem jedynie z Laikiem, 6 bitwę (chyba 2:18 lub 1:19), która graliśmy jak reszta sprzątała blaty.

Potwierdzisz wyniki Shino? :)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Podałeś bitwę w momencie w którym straciłeś lorda z ghoulami i szarzowalbym na bok resztki grubych i w zombie z nekromantami a do tej pory zabiles mi treekiny i orła, prawdopodobnie spolowilbys driady - ja miałbym cały stół z bonusami - jakieś 2000 różnicy wiec 0-20
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Elvis is (un)dead
Oszukista

Na moment podliczania bitwy 20 nie było. Tak jak u mnie z Shaitisem -mogę sobie teoretyzować, ale na moment podliczenia było 15:5

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Masz rację, tylko to nie czas się skończył tylko mi podałeś rękę - o ile kojarzę to gra się dopuki nie skończy się czas figurki lub tury :wink: (z Szaitisem skonczyloby się 20 na pewno moim zdaniem )
nawet tur nie wyrownalismy, a wspomniane szarze byłyby właśnie w mojej 4 turze.

Awatar użytkownika
Glegut
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Glegut »

Shinux czy jest szansa że podzielisz się z nami co w tym roku było wyznacznikiem dostania się do repy?

Do tej pory myślałem że jest ważna pozycja w lidze ale być może a raczej na pewno myliłem się. Jak bardzo ? :)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Glegut pisze: Do tej pory myślałem że jest ważna pozycja w lidze ale być może a raczej na pewno myliłem się. Jak bardzo ? :)
takie zadawanie pytania jest mocno nie na miejscu. Skoro wiesz, ze sie myliles to po co sie pytasz? chyba, ze nie wiesz czy sie myliles, wtedy po co to napisales?

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Myślę że pozycja w lidze w maju ma małe znaczenie, szczególnie w tym roku kiedy aktualizacja kuleje.

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Glegut pisze:Shinux czy jest szansa że podzielisz się z nami co w tym roku było wyznacznikiem dostania się do repy?

Do tej pory myślałem że jest ważna pozycja w lidze ale być może a raczej na pewno myliłem się. Jak bardzo ? :)
A wiesz jak dziala liga? - na ten moment to wcale, ale ogolnie wiesz?
To jak juz sie zastanowis i dojdziesz do tego, to moze przemysl tez to ile.kto ma turniejow.zagranych zaliczonych do ligi.

I moze dojdziesz do tego ze pozycja w lidze szczegolnie w tym momencie nie ma zadnego znaczenia. Moze popatrz na ranking z zeszlego roku i jak.on wyglada, bo jezeli chcesz.cos analizowac to chyba wlasnie zeszloroczny ranking bardziej wypada niz tegoroczny.

Mysle ze z krytyka warto poczekac chociaz do wyboru calej kadry.

Awatar użytkownika
Glegut
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Glegut »

Panowie chillout :)

Zadalem grzecznie pytanie według jakich kryteriów będą wybierani pozostali dwaj reprezentanci.
Jesli nie na podstawie wyników w lidze to czego? :)

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Standardowo, żeby dostać się do repy trzeba robić wyniki, być starym wyjadaczem, mieć chody u selekcjonera, jeździć na mastery i zgrupowania oraz być poddawany testom "zagaj z tym i zrób tyle"/ "zrób tyle na turnieju".

Coś w okolicach tego.
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

JarekK pisze:Standardowo, żeby dostać się do repy trzeba robić wyniki, być starym wyjadaczem, mieć chody u selekcjonera, jeździć na mastery i zgrupowania oraz być poddawany testom "zagaj z tym i zrób tyle"/ "zrób tyle na turnieju".

Coś w okolicach tego.
+1

Wieczorem napiszę kilka słów, czemu takie osoby a nie inne na ten moment.

ODPOWIEDZ