[MASTER] Orcze Gniazdo 14-15.05
Re: [MASTER] Orcze Gniazdo 14-15.05
Jarekk ....moze wkoncu uzbierasz na drugiego hell cannona:)

''If you show your teeth, bite''
Brzmi jak świetna zabawaLaik pisze:A czym jest jajociag - Zasady bardzo proste - dwóch gpści przywiązuje sobie linke do jajec i idą w przeciwną stronę. Przegrywa ten który się podda smile emoticon Największy pojedynek i praktycznie jeden z niewielu był między Trojkiem a Jerzynem z Lublina, mocowali się mocowali ale Trojek lepiej ciągnął i wygrał

Mialbym 4. Znalem odpowiedzi na 2,3,4,8.
Chyba chodzi o Andrzej z pierwszego pytania.Laik pisze:?

6 punktów bym miał z bazy. Nie wiem czy trafiłbym Lipka i Gąskę, ale bankowo byliby w czołówce moich picków
1,2,4,6,8,9 (wydawało się najbardziej izi)
1,2,4,6,8,9 (wydawało się najbardziej izi)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dzięki wszystkim, którzy ciężką pracą przyczynili się do organizacji Gnomiconu i tego turnieju. Po kilku latach masterowej przerwy po raz pierwszy byłem na Orczym Gnieździe i mogę śmiało przyznać, że wszystkie legendy o tym jak kultowa to impreza nie są przesadzone 
Gratulacje dla Laika za zwycięstwo i ogarnięcie wszystkich spraw wokół turnieju. Dzięki również moim przeciwnikom: helionowi, Evgeni, Dziopowi, Kisielowi i Crane`owi. Wszystkie gry były naprawdę przyjemne i dynamiczne. Mam porównanie od 5 ed. WHFB i obecnie 9 wiek naprawdę wypada chyba najlepiej. Oby jak najdłużej.
I kilka fotek dla tych, którzy zaniemogli:

Pozdro!

Gratulacje dla Laika za zwycięstwo i ogarnięcie wszystkich spraw wokół turnieju. Dzięki również moim przeciwnikom: helionowi, Evgeni, Dziopowi, Kisielowi i Crane`owi. Wszystkie gry były naprawdę przyjemne i dynamiczne. Mam porównanie od 5 ed. WHFB i obecnie 9 wiek naprawdę wypada chyba najlepiej. Oby jak najdłużej.
I kilka fotek dla tych, którzy zaniemogli:

Pozdro!
Wcale tak nie byłoCiara pisze:Chyba chodzi o Andrzej z pierwszego pytania.Laik pisze:?

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- swieta_barbara
- habydysz
Ze mną też Trojek wygrał.Laik pisze:A czym jest jajociag - Zasady bardzo proste - dwóch gpści przywiązuje sobie linke do jajec i idą w przeciwną stronę. Przegrywa ten który się podda smile emoticon Największy pojedynek i praktycznie jeden z niewielu był między Trojkiem a Jerzynem z Lublina, mocowali się mocowali ale Trojek lepiej ciągnął i wygrał
I żyłkę, nie linkę, chodzi o to, żeby się stopniowo zaciskała.
Zdjęcia w supernowej z calego Gnomiconu ale battle dominuje http://www.super-nowa.pl/kultura-cat/ar ... 4976#tresc
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Chyba czas wejsc na redukcje

nom trochę ci biceps spuchł na jednej focie ale nie przejmuj się te lustrzanki tak majaGalharen pisze:Chyba czas wejsc na redukcje![]()

tu macie filmik szukac się

https://www.youtube.com/watch?v=UirW7t16fHk
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- swieta_barbara
- habydysz
Super materiał.
Będę rozpowszechniał - i Artur się załapał!
Będę rozpowszechniał - i Artur się załapał!