Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
ja sie bawilem armoursmith + shieldslam, niby fajne, ale dlugo sie gra
Czemu niby taki dobry ten mill? Bierze tyle kart co Ty wiec ginie w tej samej chwili jak to działa?
Czemu niby taki dobry ten mill? Bierze tyle kart co Ty wiec ginie w tej samej chwili jak to działa?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Qc np dlatego, że on doprowadzi do momentu w którym Ty się spalisz dociągając kartę na początku swojej tury (często 2/3 xD)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Myślę, że jednak lepszy fireball. Pochodnia zwiększa liczbę kart ofensywnych, zaś kombo z iceblockiem bazuje na iceblocku właśnie. Zwiększając liczbę directów spada prawdopodobieństwo wylosowania iceblocka a miniony przeciwnika baardzo często tylko czekają, żeby Ci zabrakło iceblocków .Matis pisze:Lepszy jest mag pod Ice bloc i pochodnię Masz wtedy 45kart w decku, możesz kontrolować stół i walić w ryja.
A mill druida imho słabszy - przegrywa częściej chyba...
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ale jesteś prawie bez szans, jeśli trafisz na łowcę na naganiaczach i metalowych tygryskach . Bolster warrior też jest nader trudną przeprawą.Mana wyrm + arcane missiles. Gra trwała bardzo krótko.
Z ciekawszych komb na które jeszcze trafiłem :
Ice block + klątfa raffama
Opętany kmieć + power overwhelming
fireball + frost nova
Btw, w żadną bójkę nie cisnąłem jeszcze tak hardo jak w tą . 71 zwycięstw jak dotąd, a juto dobiję do prawdopodobnie setki .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Good trollAfro pisze:jak?Infernal Puppet pisze: Z ciekawszych komb na które jeszcze trafiłem :
Ice block + klątfa raffama
- Infernal Puppet
- Masakrator
Good troll
Niech mnie, ale brainfart z mojej strony. Miało być hellfire + klatwa, nie wiem z jakiej (_I_) wpisałem ice blocka .
Może dlatego, ze przegrałem z tym kombem grając właśnie magiem na ice blocku ?
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Hellfire + klatwa jest w stanie mega duzo rzeczy skontrowac zarowno magow jak i oparte o wystawianie jednostek komba.
Czy warrior i paladyn jakies kombo mialy takie mocne ?
Czy warrior i paladyn jakies kombo mialy takie mocne ?
Justicar zmienia tylko basic hero power więc murlokowego nie zmieni.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Infernal Puppet
- Masakrator
No fajnie, zdecydowali się powtórzyć chyba najsłabszą bójkę . Długa, trudna, i wciąż mocno zależna od szczęścia ( i to 2 graczy, a nie tylko jednego ). W poprzednią bójke miałem ponad 100 zwycięstw. Tu ograniczę się do jednego ( no, chyba że będzie quest na bójki ).
Ja powiem tak jakby za grę z kumplem dali paczkę spoko. Ale jak mam modlić się o ogarniętego przeciwnika który nie rzuci w 3 turze Cho i nie jest debilem to .....
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13