[Katowice] 04-05.06.2016 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA ŚLĄSKA
Re: [Katowice] 04-05.06.2016 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA ŚLĄSKA
Wstępnie Legion będzie w składzie:
Dydu
Gremlin
Dibo
Albo Albo
JarekK
Dydu
Gremlin
Dibo
Albo Albo
JarekK
Ósma Bila w składzie:
DeBelial OK
Xargos OG
Myth SA
Belial ID
Dzićka DE
DeBelial OK
Xargos OG
Myth SA
Belial ID
Dzićka DE
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
upMyth pisze: I jak będzie z kwestią proxów?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Solo, Qc, dajcie znak życia, padło kilka istotnych pytań.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Laik pytał o obiad w cenie wejściówki i nie widzę w tej sprawie informacji żadnej, a przyznam że też mnie to ciekawi. Mam kilka opcji na turniejowe atrakcje w najbliższym czasie i muszę dokonać wyboru, więc chciałbym dzisiaj wiedzieć jak sprawa wygląda?
Ja mogę się tylko do Ciebie ślicznie usmiechnąćMyth pisze:Solo, Qc, dajcie znak życia, padło kilka istotnych pytań.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Katowice to centrum rozrywki wiec nocleg bez problemu się znajdzie, wybaczcie ale u nas co weekend odbywają się turnieje i Dmś jest na tapecie od pon, dzisiaj jakieś 3h sprzątalismy halę obiad nie jest przewidziany w wehsciowce ale jak to od zawsze na Śląsku jest głodny stąd nie wyjedziesz, panowie będzie gril z kiełbaskami po 4zł b.dobra jakości piwo po cenie sklepowej itp. Przed nami dobry turniej zapraszam.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2016, o 21:22 przez Solo, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajno a jak z malowaniem - będzie ocena? Proxy dopuszczalne? Shino pytał o parowanie i mapki.
@Qc
@Qc
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.