Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Seriale wszelakie
Trochę bardziej w stylu Jokera niż Pigwina ale nadal BOMBA...
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Sry za double
Qc i reszta co Flasha ogląda. Czy tylko ja mam wrażenie, że ostatnie odcineczki (te po dłuższej przerwie) są słabsze? Dzisiejszy to ta końcówka mocno ratuje i może finał będzie mocny. mogą dobrze sezon zakończyć ale jakiś taki spadek formy jest.
I btw wiecie, że CW dodało dało nowe sezony każdemu serialowi (Arrow i Legendy tyż). I planują wielki crossover ze wszystkimi postaciami (Arrow/Flash/LoT/Supergril) bleh
Qc i reszta co Flasha ogląda. Czy tylko ja mam wrażenie, że ostatnie odcineczki (te po dłuższej przerwie) są słabsze? Dzisiejszy to ta końcówka mocno ratuje i może finał będzie mocny. mogą dobrze sezon zakończyć ale jakiś taki spadek formy jest.
I btw wiecie, że CW dodało dało nowe sezony każdemu serialowi (Arrow i Legendy tyż). I planują wielki crossover ze wszystkimi postaciami (Arrow/Flash/LoT/Supergril) bleh
Ostatnio zmieniony 19 maja 2016, o 19:41 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Jest speed force jest impreza
Bardziej supernatural pocisneło - hit ostatnie 2 - 3 epki
Bardziej supernatural pocisneło - hit ostatnie 2 - 3 epki
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Aaa i spam mode on 
jakoś parówkowa ale fajny serial w klimatach DC się zapowiada
https://youtu.be/MLTL49Wa0g8
i tak to jest komedia

jakoś parówkowa ale fajny serial w klimatach DC się zapowiada
https://youtu.be/MLTL49Wa0g8
i tak to jest komedia

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

hit hitem ale kaj supergirl 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Supergrill została odpuszczona przez CBS. CW zamówiło drugi sezon i będzie leciało w paśmie seriali tylko dla kobiet.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Tome cruise has die - juz lubie preachera 
Ale generalnie troche szizowa zabawa

Ale generalnie troche szizowa zabawa

Spoilerki
Super finał, tylko to sie powinno nazywac Owl Society.
no i lepszych dwoch bruców niz jeden c,nie gokish
i bruce bedzie teraz main hero - jej!
Harvey hit
pingwin i ekipa tez 
Super finał, tylko to sie powinno nazywac Owl Society.
no i lepszych dwoch bruców niz jeden c,nie gokish

Harvey hit

Spoko Qc ten drugi prawdopodobnie będzie Talon a nie Wayne
Czytam co Panowie producenci myślą i chyba Gotham jednak lekko odlatuje. Poznamy jeszcze więcej przeciwników Batmana.....
Czytam co Panowie producenci myślą i chyba Gotham jednak lekko odlatuje. Poznamy jeszcze więcej przeciwników Batmana.....
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Obejrzałem Flashowy finał. Słaby jak końcówka całego sezonu. A kolejne jebanie osi czasu to już serio podziękuje.... jakby nie wiedział co się stanie gdy zmieni znów coś
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Od poczatek tego sezonu przestalem ogladac flasha i arrowa - D N O dla mnie.
Arrow słabo ale Flash w porządku cały czas. Zakończenie podczas, którego myślałem z uśmiechem na ustach "Barry, nie rób tego, głupcze!". Czekam na Flashpoint w trzecim sezonie.
Co do Arrow to Oliver był 5 lat na wyspie (i w Starling City i w Hong Kongu i prawdopodobnie też w Rosji). 4 już zobaczyliśmy we flashbackach, został jeszcze jeden. Mam nadzieję, że będzie ostatni, więc obejrzę.
Legendy to taki trochę zmarnowany potencjał. Zobaczymy jakie będą zapowiedzi drugiego sezonu.
Co do Arrow to Oliver był 5 lat na wyspie (i w Starling City i w Hong Kongu i prawdopodobnie też w Rosji). 4 już zobaczyliśmy we flashbackach, został jeszcze jeden. Mam nadzieję, że będzie ostatni, więc obejrzę.
Legendy to taki trochę zmarnowany potencjał. Zobaczymy jakie będą zapowiedzi drugiego sezonu.
Flash ma super koniec - idealny wstep do flashpoint paradox, polecam animke