watpie. ale 100 za lokal wg. glosowania z konca ubieglego roku jest od 10 osob jesli sie nie myleKalesoner pisze:Będzie 16 osób?
[Warszawa], 29.05.2016,Przeprowadzka Gentlemana,9th Age 2500
Re: [Warszawa], 29.05.2016,Przeprowadzka Gentlemana,9th Age
Kalesoner wygral i mysli kadra - ale Solo tez wygral, tylko na Slasku wiec wyzsze wyzwanie 
Oczywiście graty, moje szczury mają cisnąć, wreszcie się do nich dopasowałęś

Ostatnio zmieniony 29 maja 2016, o 18:58 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Offspringman
- Kretozord
Wyniki 
Dziękuję wszystkim moim przeciwnikom - Hoaxowi, as1 i Janusowi.
Bardzo miłe i udane gry, choć wpiernicz od ogrów był konkretny, muszę nauczyć się z nimi grać

Dziękuję wszystkim moim przeciwnikom - Hoaxowi, as1 i Janusowi.
Bardzo miłe i udane gry, choć wpiernicz od ogrów był konkretny, muszę nauczyć się z nimi grać

Dzięki Qc, Udało mi się wygrać, pewnie dzięki temu, że na turniej nie wiedzieć czemu trafił tylko jeden reprezentant, a ja go ominąłem w paringach.-Qc- pisze:Kalesoner wygral i mysli kadra - ale Solo tez wygral, tylko na Slasku wiec wyzsze wyzwanie

Dzieki za turniej. Mam nadzieje, ze obsuwa z jedzeniem nie byla az tak slaba. niestety nikt nie mial na to wplywu z osob na turnieju.
wyniki to:
1. Kaleson
2. Janus
3. Semi
4. Shino
5. Hoax
6. Wieczny
7. Offspringman
8. Guldur
9. As1
10. Marvin
11. Błażej
wyniki to:
1. Kaleson
2. Janus
3. Semi
4. Shino
5. Hoax
6. Wieczny
7. Offspringman
8. Guldur
9. As1
10. Marvin
11. Błażej
Rada Trzynastu interweniowała O_oKalesoner pisze:Dzięki Qc, Udało mi się wygrać, pewnie dzięki temu, że na turniej nie wiedzieć czemu trafił tylko jeden reprezentant, a ja go ominąłem w paringach.-Qc- pisze:Kalesoner wygral i mysli kadra - ale Solo tez wygral, tylko na Slasku wiec wyzsze wyzwanie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."