poniżej wrzucam zdjęcia bandy do Warheim/Mordheim (w co pierwsze zagram, robieni byli pod pierwszy system), pewnie w razie czego także oddziału free company do imperium. Niewiele widać, ale i fotograf ze mnie marny i figurki całe czarne - ale pewnie nieprędko je pomaluję, a nie chcę żeby mnie potem oskarżano o kradzież wszystkich pomysłów, więc wrzucam już teraz

(co do kradzieży niektórych pomysłów przyznaję się od razu, zanim zabrałem się za konwersje sporo przeglądałem w necie i szczerze mówiąc nie pamiętam co zgapiłem skąd, w każdym razie w tym miejscu dziękuję za inspirację moim poprzednikom

Jedziemy:
Kapitan:

Bosman:

Drugi po bosmanie:

Łowca niewolników:

Eh, nie jestem do końca zadowolony ale nic lepszego w temacie łowcy z tzw. Things Catcherem nie przyszło mi do głowy, ten skaveński był zbyt duży, zdecydowałem się na pręt ze sznurem w środku i pętlą na końcu - ale i pętla wygląda sztucznie, i nie trzyma się to za dobrze, i sam sprzęt ma rację bytu tylko przy wykonaniu ze współczesnych materiałów... Jestem otwarty na propozycje zmian
Kapłan Stromfelsa (Mannana):

Polecam patent na wodorosty - śmieci zostające po wkręcaniu się małą wiertarką ręczną w plastik - dla mnie znacznie prostsze niż próby wyrzeźbienia z GSu wodorostów jak w Lothern Sea Guard
Strzelec:

Strzelec z garłaczem:

Konkwistador:

Pirat z Indu:

Wielorybnik:

Pirat z bosakiem:

docelowo na podstawce małpa, jeszcze nie przyklejona. Nie pasuje mi jakoś specjalnie do konceptu, ale nie mam gdzie jej podziać a za bardzo pasuje, żeby z niej zrezygnować. Może jak zabiorę się za ogra wyląduje u niego...
Sztandarowy:

Muzyk:

Niewolnik "pustelnik":

Niewolnik "żołnierz":

Niewolnik "murzyn":

Na razie tyle, może do paczki dojdzie ogr (z działem? z bronią ręczną?), może łódka na kółkach (więźniarka - powóz przewidziany w zasadach warheim) - jedno jest pewne - na pewno nic nie pojawi się prędko