Jak zwykle - świetne wykonanie, z przyjemnością zaglądam do Twojej galerii niezrównane wykonanie i dbałość o detale, a przy tym unikalny i spójny styl malowania całej armii. Mam wielką nadzieję, że kiedyś będziemy mogli zagrać na jakimś turnieju, żebym mógł się z bliska przyjrzeć całości. Jak wykonałeś podstawkę w tym przypadku? To jest korek, na którego powierzchni wyżłobiłeś wzory?
Jeśli miałbym coś zasugerować, to pazury na nogach i rogi zlewają się trochę z ciałem.
Faktycznie masz słaby aparat, jakoś wypaczył i zaokrąglił podstawkę, która miała być prostokątem
Mapet Show
Moderator: Ziemko
Re: Mapet Show
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
najpierw korek; podłubałem w nim. Potem wikol i drobny piasek. Jeśli chodzi o wzór to jest z GS - na plaski kawałek korka cienka warstwa GS i wycinanie w GS.Myth pisze:... Jak wykonałeś podstawkę w tym przypadku? To jest korek, na którego powierzchni wyżłobiłeś wzory?
ogólnie podstawka licząc modelowanie i malowanie zajęła jakieś 12h
AoS to jedyna przyszłość Poczekam jakieś 2 lata, w tym czasie będę malował, potem pojawia się super zasady, a ja już będę gotowyMyth pisze: Faktycznie masz słaby aparat, jakoś wypaczył i zaokrąglił podstawkę, która miała być prostokątem