kupię-sprzedam-wymienię
Moderator: Yudokuno
-
- Plewa
Re: kupię-sprzedam-wymienię
Kupię modele :
Black Guard 6 ed. tylko szeregowi (potrzebuję 3)
Proszę o info
Black Guard 6 ed. tylko szeregowi (potrzebuję 3)
Proszę o info
Ostatnio zmieniony 4 cze 2016, o 20:30 przez papamobile, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie Stanowi chodzi o to, że wcześniejsze wersje nie miały nadmiarowych bitsów
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Taki zestawik szuka nowego Pana:
47 Black Ark Corsairs
4 Metal Corrsairs
50 Darkshards
20 Dark Riders
20 Dreadspears
20 Cold One Knights
50 Har Ganeth Executioners
3 Reaper Bolt Thrower
2 Reaper Bolt Thrower cast
1 Scourgerunner Chariot
10 Shades
1 War Hydra
1 Bloodwrack Medusa
10 Doomfire Warlocks Pts
1 Kharibdyss
20 Sisters of Slaughter
1 Hellebron
1 Cauldron of Blood
2 Supreme Sorceress
1 Supreme Sorceress Dark Pegasus
2 Dreadlord Dark Pegasus
1 Dreadlord Black Dragon
1 Fleet master
1 Shadowblade
1 Lokhir
Click
47 Black Ark Corsairs
4 Metal Corrsairs
50 Darkshards
20 Dark Riders
20 Dreadspears
20 Cold One Knights
50 Har Ganeth Executioners
3 Reaper Bolt Thrower
2 Reaper Bolt Thrower cast
1 Scourgerunner Chariot
10 Shades
1 War Hydra
1 Bloodwrack Medusa
10 Doomfire Warlocks Pts
1 Kharibdyss
20 Sisters of Slaughter
1 Hellebron
1 Cauldron of Blood
2 Supreme Sorceress
1 Supreme Sorceress Dark Pegasus
2 Dreadlord Dark Pegasus
1 Dreadlord Black Dragon
1 Fleet master
1 Shadowblade
1 Lokhir
Click
Dawno, dawno temu, w reakcji na popyt pojawiła się podaż...Talladil pisze:Moglbym prosic o wyjasnienia ? Dlaczego sprzedający sprzedają, dlaczego kupujący kupują ? Pytanie z dupy, wiem, ale jestem ciekawy...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dziekuje za lekcje historii... Tylko, ze popyt na DE jest tak samo uzasadniony jak popyt na dlugopisy dzialajace w kosmosie, ktore mozna po prostu zastapic olowkiem...-Qc- pisze:Dawno, dawno temu, w reakcji na popyt pojawiła się podaż...Talladil pisze:Moglbym prosic o wyjasnienia ? Dlaczego sprzedający sprzedają, dlaczego kupujący kupują ? Pytanie z dupy, wiem, ale jestem ciekawy...
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15
Błąd. Ołówki zostały szybko zastąpione tymi właśnie idiotycznymi długopisami, bo zasada działania ołówka zakłada kruszenie grafitu. Tenże skruszony grafit zapychał bardzo szybko filtry powietrza i uniemożliwiał ich działanie.Talladil pisze:Dziekuje za lekcje historii... Tylko, ze popyt na DE jest tak samo uzasadniony jak popyt na dlugopisy dzialajace w kosmosie, ktore mozna po prostu zastapic olowkiem...-Qc- pisze:Dawno, dawno temu, w reakcji na popyt pojawiła się podaż...Talladil pisze:Moglbym prosic o wyjasnienia ? Dlaczego sprzedający sprzedają, dlaczego kupujący kupują ? Pytanie z dupy, wiem, ale jestem ciekawy...
A tak żeby nie było offtopu to mam do sprzedania:
15 Korsarzy metalowych (ostatnie metale)
15 Witchek jw.