[Katowice] 04-05.06.2016 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA ŚLĄSKA

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Re: [Katowice] 04-05.06.2016 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA ŚLĄSKA

Post autor: JarekK »

Jakaś relacja? Przynajmniej paringi wrzućcie.
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
dannyb
Plankton

Post autor: dannyb »

JarekK pisze:Jakaś relacja? Przynajmniej paringi wrzućcie.
Kielba bardzo dobra, zjadlem 3 8)

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Dopiero co skończyła sie ostatni bitwa.

Paringi na jutro.

1. Sierotki -JH
2. Warszawa - 8Bila
3. SS1 - Guerilla
4. SS2-SS3Hanysy
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Paring warszawa sierotki już był? Jak tak to jakie wyniki i paringi tam były?
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

JarekK pisze:Paring warszawa sierotki już był? Jak tak to jakie wyniki i paringi tam były?
Zaskakujące. Tak serio to siedziało 10 chłopa i tylko shino z szaitisem probowali pobic rekord najdluzszej bitwy, a reszta w ciszy i bez szemrania nudno przesuwala pacyny
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

Kiepsko z relacja a tu juz po turnieju praktycznie
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

1. Warszawa
2. Sierotki
3. JH
4. 8 Bila

Kilka kopii rozpy Laika, chadecja w rękach Abrasusa to 99 pkt z bitew. 3 mega mocne teamy na turnieju, zagraliśmy z Warszawą i z Sierotkami. Zabawnie jest dostać machę w drugiej rundzie i grać trzecią na drugim stole ;-)

Dzięki serdeczne za turniej drużynie, orgom. Team spirit, dobra kiełba i dobra zabawa. Podziękowania dla przeciwników za wymagające bitwy. Napiszę potem kilka słów o bitwach.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Z prawdziwej wojny gdzie po podlogach walaja sie odciete koniczyny relacje moga zdawac tylko Ci co przezyli i to tylko po wycofaniu sie na z gory upatrzone pozycje taktyczne
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
lajkonik
Masakrator

Post autor: lajkonik »

-Qc- pisze:Z prawdziwej wojny gdzie po podlogach walaja sie odciete koniczyny relacje moga zdawac tylko Ci co przezyli i to tylko po wycofaniu sie na z gory upatrzone pozycje taktyczne
Waham sie nad nowym podpisem :)
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
lajkonik Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom za przybycie i dwa dni świetnej zabawy. Ogromne gratulacje dla topu ze szczególnym uwzględnieniem zwycięzców. Mam nadzieję, że za rok będzie nas jeszcze więcej. Wybaczcie brak relacji, ale było tyle roboty przy organizacji, że naprawdę nie mieliśmy możliwości pisać. Szczególnie, że Solo grał. Do zobaczenia:)

WYNIKI:

1. Warszawa
2. Sierotki
3. JH
4. 8Bila
5. SSI
6.SSIII
7. SSII
8. Guerilla.

ZDJĘCIA:

https://www.facebook.com/Inny-Wymiar-45 ... 9491942246
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

-Błażej-
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: -Błażej- »

Pomyślcie w przyszłym roku o drużynach 3osobowych wzorem Krakowa - ludziom łatwiej będzie się zebrać ;)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

bylby to troche powrot do korzeni ;)

pierwsze dmś (wtedy jeszcze dmpp) byly wlasnie 3osobowe.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Sądze że klub Sierotki może głosować za ta opcją :)

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Organizacja wzorowa, super atmosfera, nagrody.
Gospodarze bardzo gościnni i nie chodzi tylko o ich wyniki. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

tak! turniej niesamowity. Bawilem sie swietnie glownie dzieki organizatorom.

Tu wielkie powiedziekowania dla Roberta za latanie przez 2 dni aby wszystko bylo super dopiete.

na pewno jeszcze nie raz do Was przyjade pograc.

Awatar użytkownika
Janus
Masakrator

Post autor: Janus »

turniej MEGA. Super organizacja, zaangażowanie orgów: Robert który przynosił tosty do grającego stołu :D miejscówka świetna. nie było tłoczno, ani duszno. Wynik też cieszy, być nowym mistrzem Śląska wiele znaczy :mrgreen:
PS: dziękuję też wszystkim moim przeciwnikom, grało się bardzo sympatycznie: Kocoń, Tutajec, Szary, Myth, Flam
Do następnego, piona!
Obrazek
Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi komentarzami. Atmosfera jak na pikniku, organizacja super (miejscówa, grill, nagrody, impreza), ludzie wyluzowani :) Warto było przyjechać! Dzięki wszystkim przeciwnikom za bitwy. Pozdrawiam wszystkich starych i nowych znajomych! :)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

tak! atmosfera tez byla niesamowita. Organizacyjnie lepiej niz wiekszosc masterow.

to co mozecie poprawic to zrobic 5 malych pucharow, zeby nie bylo dyskusji kto go bierze za rok ;)

Chacialbym podziekowac arowno przeciwnikom jak i moje druzynie, z ktora bardzo dobrze sie gralo.

no i gratulacje dla Szaitisa za zajece drugiego miejsca :D

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Świetny turniej!!!
Opieka organizatorów fantastyczna, jedzonko i jego ceny super, warunki do gry i na hali i klimatyzowane pierwsze stoły ekstra, nagrody też fajne bardzo ładne medale, puchar i jeszcze trochę kaski na planszówy, figsy ze sklepu.

Bardzo miło spędziłem ten weekend i udało się nam jeszcze zgarnąć złoto. Dzięki wszystkim spotkanym mordkom i do zobaczenia następnym razem! :)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Dziękuję bardzo za turniej - Szybkiemu Szpilowi za organizację (no i świetna miejscówka, pierwszy raz udało mi się odwiedzić), przeciwnikom za bezspinowe bitwy i drużynie za wspólną walkę =D>

Niech żyje 9th Age! :mrgreen:

ODPOWIEDZ