[Warszawa] Wałkowanie 9th Age vol. III 11.06.2016
Re: [Warszawa] Wałkowanie 9th Age vol. III 11.06.2016
Dzięki, wszyscy dopisani. Zostało jeszcze kilka wolnych miejsc, więc kto pierwszy ten lepszy
W związku z aktywnie już działającą ligą (dzięki akcji Laika, Guldura i Szarego), wszystkie wyniki poprzednich wałkowań zostały wysłane i prawdopodobnie w najbliższym czasie pojawią się w rankingu.
Piona
W związku z aktywnie już działającą ligą (dzięki akcji Laika, Guldura i Szarego), wszystkie wyniki poprzednich wałkowań zostały wysłane i prawdopodobnie w najbliższym czasie pojawią się w rankingu.
Piona
Nie mogę być na całym turnieju, ale mam szansę na obecność na ostatnią grę.
I tak jak w przypadku pierwszego Wałkowania oferuję bezstronną i bezpłatną asystę graczom na ostatnim stole, jeśli będą sobie tego życzyć. Ostatnio skorzystali Dark Kluku i Kyoshi, mam nadzieję że się na coś przydałem.
I tak jak w przypadku pierwszego Wałkowania oferuję bezstronną i bezpłatną asystę graczom na ostatnim stole, jeśli będą sobie tego życzyć. Ostatnio skorzystali Dark Kluku i Kyoshi, mam nadzieję że się na coś przydałem.
- Dark Kluku
- Wałkarz
Jak dla mnie, bezcenne źródło wiedzy! Poza tym zawsze uważałem, że świetna atmosfera to 99% zabawy. A tego akurat chyba nie brakowało.lajkonik pisze:Nie mogę być na całym turnieju, ale mam szansę na obecność na ostatnią grę.
Zapraszamy!Zenmen pisze:Zgłaszam się. Głównie po naukę. Kasa wysłana
Zostały ostatnie cztery wolne miejsca
Dodam, że tym razem będzie mini konkurs na... NAJWIĘKSZEGO WAŁA turnieju.
Oczywiście nie nakłaniam nikogo do oszukiwania, ale wiemy jak to jest Czasem zdarzy się komuś sprzedać na nieświadomce większy bądź mniejszy przekręcik Ten kto zgarnie to zasczytne laurum na zawsze zapisze się w kronikach oraz otrzyma mini gifta.
Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłem, bo kilku kandydatów do tej pory na dwóch turniejach byłoby bardzo mocnych
Np. spadająca kometa w tej samej turze, co rzucona, chórki slaanesha na 24 cale, break na dwóch gałach jak w 8 edycji I pewnie jeszcze pare inch
Do zoba!
Dodam, że tym razem będzie mini konkurs na... NAJWIĘKSZEGO WAŁA turnieju.
Oczywiście nie nakłaniam nikogo do oszukiwania, ale wiemy jak to jest Czasem zdarzy się komuś sprzedać na nieświadomce większy bądź mniejszy przekręcik Ten kto zgarnie to zasczytne laurum na zawsze zapisze się w kronikach oraz otrzyma mini gifta.
Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłem, bo kilku kandydatów do tej pory na dwóch turniejach byłoby bardzo mocnych
Np. spadająca kometa w tej samej turze, co rzucona, chórki slaanesha na 24 cale, break na dwóch gałach jak w 8 edycji I pewnie jeszcze pare inch
Do zoba!
-
- Mudżahedin
Dopisany!
Up zgłoszeń. Pozostało ostatnie wolne miejsce.
Lista zamknięta !
Jak zwykle budzę się z ręką w nocniku... Zapisz mnie proszę na rezerwę, kasę wpłacę jak tylko będzie szansa, że się zwolni
"Fight you? I think not. Can you not see what I hold in my hand? Don't you recognise your own beating heart?"
Ławka rezerwowych jest długa - ciekawe kto wejdzieNargh pisze:Dobra wiadomość dla rezerwowych - z Torunia odpada jeden zawodnik!
"Fight you? I think not. Can you not see what I hold in my hand? Don't you recognise your own beating heart?"