ja nie wiem.Fensir pisze:Ogłaszam konkurs: kto znajdzie film który obrzydzi życie Skavenblight! Każdy ma prawo podać tylko jeden film. O nagrodzie się pomyśli, może Tomash jakąś fajną rangę da
ma ktoś film z seksem z Kożuchowską ?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jak mi Szafa na imprezie powiedział, że Jasiowi wypadły z 4. piętra okulary, a chwilę później Jasiu za nimi i doznał raptem kilku niegroźnych złamań, to wymiękłemJasiuuu pisze:a ja jestem niezwykły bo w piatek/sobote spadlem z 4 pietra i przezylem wiem jak czuje sie fellbat jak ktos wlaczy stormbanner i wogle pozdrawia was Jasiuuu jednoreki latacz
Ty myślisz że Jasiu trzeźwy wtedy był?Sykstus pisze:Ja bym chyba nie skoczył za okularami jakby mi spadały z 4 piętraNo chyba żeby kilka flaszek przeszło
![]()
Musisz być bardzo odważnym człowiekiem, wiedząc jaka kara Cię czeka za ucieczkęJasiuuu pisze:tylko pamietajcie po pijaku ze nie kazdy ma warda takiego jak ja (gaze of chaos gods)
Jasiuuu jest tak zajebisty i tak fajnie lata ze ma Unbreakable!...Musisz być bardzo odważnym człowiekiem
A ja tych ostatnich nie potrafię na spokojnie oglądać. Prawdziwi, myślący i czujący ludzie zabijani dla nakręcenia minutowego filmiku to jest coś, co mną rzuca. W ogóle nie ma porównania do koprofilskiej jednominutówki, nakręconej przy chęci wszystkich stron i nierobiącej nikomu krzywdy (z wyjątkiem co najwyżej żołądków oglądających).Raptaparat pisze:A wracajac jeszcze na chwile do tematu kupy doustnej... tak mi sie przypomnialo ze filmik z nozem i gardlem w rolach glownych czy tez zdjecia typu "co sie dzieje z glowa po strzale z shotguna" mniej mnie razily.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Nigdy nie widziałam czegoś takiego. I dobrze.Tomash pisze:A ja tych ostatnich nie potrafię na spokojnie oglądać. Prawdziwi, myślący i czujący ludzie zabijani dla nakręcenia minutowego filmiku to jest coś, co mną rzuca. W ogóle nie ma porównania do koprofilskiej jednominutówki, nakręconej przy chęci wszystkich stron i nierobiącej nikomu krzywdy (z wyjątkiem co najwyżej żołądków oglądających).Raptaparat pisze:A wracajac jeszcze na chwile do tematu kupy doustnej... tak mi sie przypomnialo ze filmik z nozem i gardlem w rolach glownych czy tez zdjecia typu "co sie dzieje z glowa po strzale z shotguna" mniej mnie razily.
To jest dużo gorsze niż najgorszy fetyszSkavenblight pisze:Ale że jakaś panna pisze o swoich fantazjach z Piotrem Rubikiem...
to jest dowod na to ze jaranie powinno sie przynajmniej starac ograniczacTomash pisze: Jak mi Szafa na imprezie powiedział, że Jasiowi wypadły z 4. piętra okulary, a chwilę później Jasiu za nimi i doznał raptem kilku niegroźnych złamań, to wymiękłem![]()
Brawo, Jasiuu
Trzymamy kciuki za Twój powrót do zdrowia!