EURO 2016 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
EURO 2016 w piłkę nożną
No to co?
By tradycji stało się zadość... Kibicujemy i nadajemy
Ode mnie: Niemcy, Chorwacja i Włochy. Oczywiście nasi także
Na razie leci mecz Francja - Rumunia. Leci sobie...
By tradycji stało się zadość... Kibicujemy i nadajemy
Ode mnie: Niemcy, Chorwacja i Włochy. Oczywiście nasi także
Na razie leci mecz Francja - Rumunia. Leci sobie...
Meczyk póki co nawet niezły (bo ceremonia otwarcia totalnie mnie zawiodła), sporo się dzieje Francja póki co raczej poniżej oczekiwań, choć czasem aż miło patrzeć jak u nich ta piłka chodzi...Rumunia naprawdę daje radę, nie spodziewałem się.
Ja kibicuje oczywiście Polsce i Włochom
Ja kibicuje oczywiście Polsce i Włochom
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ja kibicuje Rumunii ale przed sekundą oberwali drugiego gola... Szkoda.
A zauważyliście? Ponad połowa wejściowego składu Fra to kolorowi. (5 czarnych i 2 beżowych)
A zauważyliście? Ponad połowa wejściowego składu Fra to kolorowi. (5 czarnych i 2 beżowych)
no w tym roku sporo tam bialych, fakt
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
raczej AfroeuropejczykówStan pisze:Mówi się 5 afroameryków
Szwajcaria - Albania, kolejny dobry mecz, sporo ładnych akcji Szwajcaria całkiem niezły futbol prezentuje...przyznam, że już dawno podczas meczu nie widziałem tyle niewykorzystanych 100% sytuacji (u obu drużyn)...Ciekawy jestem jak dalej Szwajcaria sobie poradzi z Rumunią i Francją...
- Big Boss M.
- Falubaz
IMO z tej grupy wyjdzie Francja i Rumunia. Ciekawy jestem meczu Rosja - Anglia, wydaje mi się że rosja może sprawić niespodziankę
Ziober wymiata na poziomie Gmocha.Sławol pisze:"To nie są przelewki, to są Mistrzostwa Europy".
Przed chwilą w meczu Walia - Słowacja
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
http://www.uefaeuro2016live.com/Afro pisze:można gdzieś online w dobrej jakości oglądać mecze?
Racja Rosja słabo ale równie słabo zagrała Anglia. Pierwsze mecze zawsze są trochę asekuracjne. Mam nadzieje ze nasza reprezentacja dzisiaj pokaże pełna parę a nie asekuracje. Czujność przeciwnika uśpione teraz czas wykulac na Break tast dwie 1.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
To juz nic nie daje karli
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."