EURO 2016 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Miło poczytać:
https://twitter.com/rioferdy5/status/742049753148600321
https://twitter.com/rioferdy5/status/742049753148600321
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Miałem okazję obejrzeć mecz w Niemczech. Komentarz po pierwszej połowie: "Najbardziej jednostronny mecz ME, Irlandczycy mylą się, jeśli myślą że broniąc się w 8 na 16tce Polska im nie strzeli, jest na to za dobra". Po meczu "Niemcy będą się musieli uzbroić w cierpliwość podczas ostatniego meczu w grupie." Boję się tylko o naszą obronę- atak mamy niezły, ale nasza defensywa jeszcze nie została sprawdzona. Kapustka dopisał sobie kilkaset tysięcy do wartości tym meczem.
myślę, że spokojnie przynajmniej 6 zer z tyłu + jakies drobne z przoduKerdej88 pisze:Kapustka dopisał sobie kilkaset tysięcy do wartości tym meczem.
xYz
Jak polski klub sprzeda kogos za wiecej niz 5 milionow to bedzie hit
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Big Boss M.
- Falubaz
Oglądam teraz Ukraina - Niemcy, powiem szczerze że mecz naprawdę niezły, obie drużyny będą trudnymi rywalami i boje się nieco o obronę bo Pazdan jakoś nie zachwyca
ukraincy maja 5 strzalow i 35% posiadania, chyba nie jest az tak źle 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
-
- Chuck Norris
Kurde, a tak liczyłem na Belgów. Ale jedno co trzeba przyznać to druga bramka, strzał jak i cała akcjai oczywiscie idealne podanie poprostu cudo.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"