Macki Wojny 2007 15-16.12.2007 Master w Łodzi
Na widzewie jak wysiądziecie to macie rzut dużym moherowym beretem do Sumo i Tomka Jardziocha.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- swieta_barbara
- habydysz
Bartek - jesli to nie problem i faktycznie uda sie wyrzucic Ci rodzicow, to ja sie wbijam. Jesli nie, to przyjade z reszta Warszawy w sobote rano (choc wolalbym tego uniknac: tripy z Morycami stanowia juz pewna tradycje i maja nawet wlasna mitologie).
- swieta_barbara
- habydysz
Slucham? SLUCHAM?!mormac pisze:(...) niestety (...)
Na razie po dyskusjach z matką wiem, że mogę parę osób przenocować w piwnicy(to tylko tak strasznie brzmi tak naprawdę to tam normalne pokoje są, tyle że bez mebli ) ale nie wiadomo czy się rodzice na działkę wyniosą bo jak na razie matka jest niechętna, więc może być tak, że trzeba będzie być w miarę cicho i nie zapodawać za dużo dobrego techno bitu, natomiast na pewno będzie gdzie przekimać.
A licky boom boom down!!!
- swieta_barbara
- habydysz
Spoko - i tak zamierzam przyjechac juz porzadnie wstawiony i zniszczony. Nie bede sprawial klopotow. Nie jestem Fischem.
Jak Ci się uda, to ja też wpadam, nie ma bataswieta_barbara pisze:Bartek - jesli to nie problem i faktycznie uda sie wyrzucic Ci rodzicow, to ja sie wbijam.
Karlee - jak macie pociąg na stację Łódź Widzew, to on na 100% jedzie potem dalej na Łódź Fabryczną - samo centrum Łodzi, 4 przystanki tramwajowe od szkoły, a 10 od domu B_Sk... No i z tej stacja to ja mogę też pare osób samochodem odebrać i podrzucić do Bartka, bo na Fabryczną mam blisko.
Ty to się zgłoś lepiejDastor pisze:Kurde jedźmy wszyscy z Wawy pociągiem rano!
A Białystok może liczyć na podłogę u mnie, przecież do mnie to z Widzewa 3 przystanki nocnym tylko, więc pół godzinki po przyjździe mogą zacząć odsypiać podróż
Chyba, że po prostu wszyscy się w kilkanaście osób wbijamy do Bartka
Biorąc pod uwage że planowany jest jakiś nieplanowany remont torowiska w lodzi (i to niedlugo) to mozecie zdazyc ale to nie jest pewne.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Ooo, widze ze jest tez opcja ze mozna jechac rano z wawy. Wiec jesli ktos by nas w wawie przenocowal w nocy z piatku na sobote, to rano w sb mozemy jechac z wawy I na jakim dworcu najlepiej wysiasc jesli bysmy jechali z wawy rano ?
Ostatnio zmieniony 5 gru 2007, o 10:38 przez Karli, łącznie zmieniany 1 raz.
Halo:)
WIec jak bedzie z zakwatereowaniem w piatek ekipy z Wrocka?
Jestesmy 21:35 w Lodz Kaliska< http://nowy-rozklad.tktelekom.pl/bin/qu ... K#cis_C1-0 > o tym pociagiem
Jestesmy 21:35 w Lodz Kaliska< http://nowy-rozklad.tktelekom.pl/bin/qu ... K#cis_C1-0 > o tym pociagiem
podpis nieregulaminowy - administracja
http://master.osmiornica.info/dojazd.htmlkarlee pisze:Ooo, widze ze jest tez opcja ze mozna jechac rano z wawy. Wiec jesli ktos by nas w wawie przenocowal w nocy z piatku na sobote, to rano w sb mozemy jechac z wawy I na jakim dworcu najlepiej wysiasc jesli bysmy jechali z wawy rano ?
tutaj macie opis jak najlepiej dojechać i gdzie wysiąść.
Zakwaterowanie będzie na 100% bo ma kto przenocować, tylko trzeba to jakoś logistycznie rozkminić kto do kogo i nad tym myślimy.Malal pisze:Halo:)
A licky boom boom down!!!