warsztat mnicha:D
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: warsztat mnicha:D
Myślę, że kolory zbytnio się zlewają, coś bardziej kontrastującego i byłoby lepiej.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Szczur z niebieskim płomykiem jest naprawdę fajny. Nawet spaczeniowe ostrza ci wyszły ciekawie.
- Naviedzony
Weź coś zrób z podstawkami kroxów, bo to jakaś abominacja jest. I zęby tego pierwszego od lewej coś nie takie.
naprawdę nigdy nie ogarnę jak ludzie...jak można zarabiać na takim poziomie...
do tego mam wrażenie że masz ubogą paletę, raptem z 20 farb. Każdy zielony/czerwony/brąz/niebieski/pomarańcz, na każdym modelu wygląda praktycznie identycznie.
podstawki to w większości dramat.
:*
do tego mam wrażenie że masz ubogą paletę, raptem z 20 farb. Każdy zielony/czerwony/brąz/niebieski/pomarańcz, na każdym modelu wygląda praktycznie identycznie.
- Naviedzony
Ostatni koleś z laską jest spoko, natomiast wcześniejsze modele to niestety kaszana.
- wind_sower
- Masakrator
Bojek(Bojo) pisze:naprawdę nigdy nie ogarnę jak ludzie...jak można zarabiać na takim poziomie...
Powiem szczerze, że jak już bym się bawił w manufakturę to zainwestował bym w dwie myjki ultradźwiękowe i areograf. Robił prace dobre i trzepał na tym znacznie lepszy hajs (przynajmniej w mojej opinii)
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
U tu nas wycyckał, marża 2-3 zł na sztuce tylko sztuk robi kilkaset a my kilkanaście miesięcznieKuros pisze:Niestety , pięknie pomalowanych figurek mało kto kupuje
kto kupi goblina za 20zł pomalowanego naprawde super i wyda za 80 goblinów 1600 , jak może mieć za 6zł pomalowanego u mnie i wyda 480zł
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Kupujesz syf, maziasz 2-3 warstwy dajesz wash i ze stołu na masterze nie zdejmą, a skoro to jedyne wymaganie potencjalnego klienta to je spełania całkowicie. W sumie Kuros znalazł sobie ciekawą niszę nabywców i aż sam zdziwiony jestem że na tym trzepie kasiore, ale skoro robi to od kilku lat znaczy działa
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
sęk w takim malowaniu jest to, że to wyłącznie dla kasy :/
Lepiej klepać biedę a mieć satysfakcję z wykonywanej roboty![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
p.s.
droczę się![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Lepiej klepać biedę a mieć satysfakcję z wykonywanej roboty
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
p.s.
droczę się
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
także no właśnie...
to dlaczego nie starasz się malować jak najlepiej, wtedy to rozwija, daje satysfakcję itd. dłubać przy jednym ludziku 5 godzin bądź 50, to jest właśnie to. I skoro masz na utrzymanie a i tak malujesz to co stoi na przeszkodzie aby malować inaczej?
to dlaczego nie starasz się malować jak najlepiej, wtedy to rozwija, daje satysfakcję itd. dłubać przy jednym ludziku 5 godzin bądź 50, to jest właśnie to. I skoro masz na utrzymanie a i tak malujesz to co stoi na przeszkodzie aby malować inaczej?