Nie oczekuję samograja, a takiego samego punktu wyjścia dla każdej armii.
Listy od zawsze robię sam i nie uprawiam netlistingu, bo mieć listę z netu to jedno, a wiedzieć jak działa to drugie. Magic tego nauczył

Moderator: JarekK
też miałem dwie, jako ze ugrales 15 wiecej ode mnie to spytam: reszte rozpy i taktyke miales na defens?jaka magia pod te heleny typu heaven czy change?JarekK pisze:w szczyrku byłem chyba jedyny z helupami
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
JarekK pisze:Grałem w sobote na turnieju. W ostatniej dostałem 20:0 od VC, głównie przez moje błędy. Mam swoje wampiry, więc przeglądnąłem sobie booka jeszcze raz (ze 4 miesiące nie zaglądałem do pdf'a). Wniosek jeden. Da się zrobić dobry book i sensowne zasady. W porównaniu do VC ktoś u nas potężnie spierdolił robotę. Po przebrnięciu aż do rarów (jakieś ~30 minut z rozkminianiem) nie wiem czy jest wgl sens grania takim pół produktem jak nasz book.
Kto nie wierzy niech sobie tak na spokojnie przejrzy jakie rzeczy są dopuszczone w VC. Ich sekcja giftów i itemów to poezja.
3 szybkie smaczki:
- 2x umiejka strigori ta za 70 pkt
- stary drakenhoff banner
- ta starożytna umiejka lahmi (one of a kind) na klocku czegokolwiek
![]()
![]()
Gratulacje. Rozpiska 2x50 marauderów?Eldritch pisze:Typek jak sam zauwazyles jest customizowany pod once-chosenow. Trolle i dragon ogry nie maja nikogo. Nasza helka jest drozsza i znacznie gorsza od chaosdwarfowej. Demon Prince, smok i wszystkie nasze potwory to warzywa. Owszem da sie grac turnienowo - ale rozpiska na jedno kopyto i z duza iloscia antyparingow. W sobote zrobilem 57/60 z bitew tym chorym kadlubkiem wiec wiem co mowie