GRA w WFB w Krakowie
Re: GRA w WFB w Krakowie
@Fluffy
Jak najbardziej - teraz jadę na długi weekend ale w przyszłym tygodniu chętnie - proponuje wtorek lub środę popołudniu - mogę do Ciebie podjechać.
Jak najbardziej - teraz jadę na długi weekend ale w przyszłym tygodniu chętnie - proponuje wtorek lub środę popołudniu - mogę do Ciebie podjechać.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Witam,
Posiadam póki co tylko startową paczkę seraphon'ów, ale może dałoby się już zagrać nią aby poznać zasady itd? Jeśli tak to szukam kogoś tak na połowę czerwca kto chciałby wyjaśnić co i jak i zagra tak luźno w AOS, ponieważ póki co mam dużo dniówek pracy więc bardziej po 16 czerwca.
Pozdrawiam
Posiadam póki co tylko startową paczkę seraphon'ów, ale może dałoby się już zagrać nią aby poznać zasady itd? Jeśli tak to szukam kogoś tak na połowę czerwca kto chciałby wyjaśnić co i jak i zagra tak luźno w AOS, ponieważ póki co mam dużo dniówek pracy więc bardziej po 16 czerwca.
Pozdrawiam
4 strony zasad. Co tu wyjaśniać?Shady19911 pisze:Witam,
Pozdrawiam
Wiem, ale teoria teorią, ale w praktyce żeby wszystko zobaczyć i zagrać.
Oraz ewentualnie jeden użytkownik mi napisał o fanowskiej wersji 9 edycji warhammera i to też ewentualnie przyuczyć się.
Oraz ewentualnie jeden użytkownik mi napisał o fanowskiej wersji 9 edycji warhammera i to też ewentualnie przyuczyć się.
-
- Mudżahedin
Potrzebuję sparing partnera w Krakowie ma ktoś ochotę szczególy na priv dogadać mozna pzdr.
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
Chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich do udziału w naszej nowej, fabularnej kampanii w moim sklepie w Krakowie. Warunki uczestnictwa i nagrody są bardzo atrakcyjne. Jeśli znajdziecie chwilę to zapraszam do poczytania:
http://vetostore.pl/2016-08-06/nowy-por ... -liga-aos/
http://vetostore.pl/2016-08-06/nowy-por ... -liga-aos/
Hej, czy ktoś jest 24,25,27,28 sierpnia chętny na poćwiczenie przed turniejem 3 września? W tych dniach jestem dostępny od 10 rano do 21
Ktoś coś jutro pojutrze?
może podskoczę zobaczyć, mieszkam zaraz obok ^^