Selekcja Etc 2016
Moderator: swieta_barbara
Re: Selekcja Etc 2016
[trollowo]
Spoko spoko, ktoś kiedy spojrzy w ranking i zobaczy, że to koledzy z jednego klubu - jak jeszcze wezmą randomusa to już w ogóle flam gwarantowany - pierwsza w historii kadra w której gra cały klub!
Na razie flame'u o to nie ma, bo trochę siara pisać nazwę tego ich zrzeszenia
[/trollowo]
Spoko spoko, ktoś kiedy spojrzy w ranking i zobaczy, że to koledzy z jednego klubu - jak jeszcze wezmą randomusa to już w ogóle flam gwarantowany - pierwsza w historii kadra w której gra cały klub!
Na razie flame'u o to nie ma, bo trochę siara pisać nazwę tego ich zrzeszenia
[/trollowo]
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Błyskotliwe rozwiązanie dzięki temu Kalafior ma szansę przekonać do siebie talladila
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
A jak wygramy to stawiasz kratę wódy każdemu w drużynie?Talladil pisze:Robcie sobie jaja dalej, wsppmnicie moje slowa po ETC jak przerzniemy....Stan pisze:Idźmy dalej, na etc pojadą tylko Ci co wygrają cię ligę grając fimirami!
No zabrali dziecku kredki i dziecko smutne.Talladil pisze:Uwazam, ze kazdemu z pretendentow powinien byc robiony test... jezeli jest w stanie wykrecic wlasnorecznie zlozona armia DE wynik Top5 na Mastarze to moze jechac w ciemno na ETC...
Logicznie, konstruktywnie i co najważniejsze, grzecznie się nie da z Tobą dyskutować, to się z Ciebie śmieją...
Spoko, moge postawic...
Spoko, niech sie smieja...
Smutne, ze nikt z Was (przedmowcow) sie nie zastanowil nawet przez chwile, ze w szalenstwie moze byc metoda... chyba skill sie liczy nie armia, prawda ? Dostajesz kiepska armie i udowodnij, ze masz skilla...
EDIT
Mam nadzieje, ze Wszyscy zrozumieli, ze wylewalem zale i placze na armie, nie na Reprezentacje... bo po postach przedmowcow nie jestem pewien...
Spoko, niech sie smieja...
Smutne, ze nikt z Was (przedmowcow) sie nie zastanowil nawet przez chwile, ze w szalenstwie moze byc metoda... chyba skill sie liczy nie armia, prawda ? Dostajesz kiepska armie i udowodnij, ze masz skilla...
EDIT
Mam nadzieje, ze Wszyscy zrozumieli, ze wylewalem zale i placze na armie, nie na Reprezentacje... bo po postach przedmowcow nie jestem pewien...
Ostatnio zmieniony 13 cze 2016, o 06:38 przez Talladil, łącznie zmieniany 1 raz.
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15
daj chociaż top8, bo na ETC jedzie osób 8 a nie 5
A tego testu nie zdałby nikt moze poza jedna osoba na fartownych paringach - masz kiepawa armijkę
A tego testu nie zdałby nikt moze poza jedna osoba na fartownych paringach - masz kiepawa armijkę
Jest na to realna szansa. Shino i el Marcus podejmują rękawice i pada taki chellenge. Do Gorzowa jadą wszyscy DE bo każdy chce do repy. W topie 8 razy DE, wygrywa Bartosz Kapustka i dostaje powołanie żeby w 2016 zaliczyć dublet i wygrać dwa razy mistrzostwo Europy w jednym roku-Qc- pisze:daj chociaż top8, bo na ETC jedzie osób 8 a nie 5
Kapustka licze w terminie Gorzowa jeszcze będzie we Francji
Ale z drugiej strony trzeba przyznać, że jakby odjąc posty Talladila, Lazura i te 2 strony prawniczenia o dupie Maryny to w temacie selekcji nie działoby się totalnie nic Może selekcja nikogo nie interesuje ale gdzie konferencje S&S na wzór tych Nawałki
Ale z drugiej strony trzeba przyznać, że jakby odjąc posty Talladila, Lazura i te 2 strony prawniczenia o dupie Maryny to w temacie selekcji nie działoby się totalnie nic Może selekcja nikogo nie interesuje ale gdzie konferencje S&S na wzór tych Nawałki
Za chwile gorzów, moze jakies przecieki z przygotowań? Ktoś jakoś gwiazdorsko obskoczył maski na lokalach?
No wlaśnie i ciekawi mnie jak poszlo innym kandydatomAbrasus pisze:Słyszałem, że Ty na ostatnim lokalu 3 razy maska?