Witam
Rozpocząłem właśnie nowy projekt, jakim jest wesoła banda zwierzoludzi chaosu do Mordheim/Warheim. Pierwsze modele dotarły do mnie już z allegro/kramików, więc wziąłem się za malowanie. Z czasem mam nadzieje dorzucać do tej galerii kolejne modele, a tymczasem pierwszy bestigor:
Banda zwierzoludzi Andronicus'a
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Andronicus
- Chuck Norris
Myślałem, że tyle odpowiedzi się pojawiło w moim wątku, a to się szanownemu użytkownikowi post 3x wysłał xD Czytałem zasady do Warheim i jestem zauroczony. Nie wiem tylko ile osób gra w Wawie. Wybiorę tę grę, do której znajdę graczy Dziadu Zbychu, jeśli grasz, odezwij się proszę na PM
@gervaz
Dziękuję za uznanie:) Przyznaję, że jestem zadowolony z tego jak wyszła skóra. Zastanawiam się tylko, czy kolejnym koziołkom malować skórę wg tego samego schematu, czy podejść do każdego modelu indywidualnie. Z jednej strony lubię różnorodność, mam też jeszcze kilka pomysłów na skórę, z drugiej jednak chciał bym, by banda miała spójny wygląd i nie była przesadnie pstrokata
@gervaz
Dziękuję za uznanie:) Przyznaję, że jestem zadowolony z tego jak wyszła skóra. Zastanawiam się tylko, czy kolejnym koziołkom malować skórę wg tego samego schematu, czy podejść do każdego modelu indywidualnie. Z jednej strony lubię różnorodność, mam też jeszcze kilka pomysłów na skórę, z drugiej jednak chciał bym, by banda miała spójny wygląd i nie była przesadnie pstrokata