EURO 2016 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: EURO 2016 w piłkę nożną
Druga połowa lepsza,ale stać nas na wiecej
''If you show your teeth, bite''
Fabiański dzisiaj miał sporo roboty, obrona również się nabiegała. Na szczęście wygrana, choć łatwy mecz to nie był, zwłaszcza jak gra się z drużyną, która co najwyżej...walczy o honor. Jestem szczęśliwy z awansu i 7 pkt ale nie oszukujmy się, mecz wypadł bardzo kiepsko a przez większość czasu to Ukraina cisnęła a nie my. I Ukraina była lepsza, pomimo wyniku.
Co do piłkarzy - Milik, tragedia i drewno...ten chłopak wszystkie 3 spotkania zagrał na marnym poziomie. Lewy chyba też bez formy, choć zrobił swoją robotę i przyciągał uwagę obrońców, zwłaszcza w meczu z Niemcami. Dobrze, że Błaszczu wszedł w odpowiedniej chwili i wbił tego zwycięskiego gola.
Zobaczymy co w następnej fazie, ale ten mecz nie nastroił mnie optymistycznie
Co do piłkarzy - Milik, tragedia i drewno...ten chłopak wszystkie 3 spotkania zagrał na marnym poziomie. Lewy chyba też bez formy, choć zrobił swoją robotę i przyciągał uwagę obrońców, zwłaszcza w meczu z Niemcami. Dobrze, że Błaszczu wszedł w odpowiedniej chwili i wbił tego zwycięskiego gola.
Zobaczymy co w następnej fazie, ale ten mecz nie nastroił mnie optymistycznie
Szczescie sprzyja lepszym
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Piękna ta zmiana drabinki po naszej stronie
Hiszpania wysłana przez Chorwatów na Włochy/ Niemcy
i pewien starszy pan co nie lubi robić zmian był smutny.
Keegan w studio stwierdzający: "Szwajcaria gra dobrą piłkę ale będzie bez szans z Polską"
Copa America ze swoją dwa razy wyższą średnią goli na mecz jest jak dotąd przy tym Euro kosmosem
strzały z 45 metrów, podania z przewrotek, dryblingi jeden na pięciu
- gdy jednego dnia były po dwa mecze na obu imprezach
na Euro mieliśmy 0 - 0 i 0 - 1 na Copa America 4 - 1 i 7 - 0 ( i to już w fazie pucharowej)
Hiszpania wysłana przez Chorwatów na Włochy/ Niemcy
i pewien starszy pan co nie lubi robić zmian był smutny.
Keegan w studio stwierdzający: "Szwajcaria gra dobrą piłkę ale będzie bez szans z Polską"
Copa America ze swoją dwa razy wyższą średnią goli na mecz jest jak dotąd przy tym Euro kosmosem
strzały z 45 metrów, podania z przewrotek, dryblingi jeden na pięciu
- gdy jednego dnia były po dwa mecze na obu imprezach
na Euro mieliśmy 0 - 0 i 0 - 1 na Copa America 4 - 1 i 7 - 0 ( i to już w fazie pucharowej)
i co z tego wynika? że w europie grają ostrożniej? na ostatnim mundialu jak niemce z brazylią grały to też wynik był nie europejski.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Lepsza organizacja w obronie u nas niestety (mniej goli = nudniejsze mecze ), poza tym akurat w pucharowej fazie goli moze byc wiecej, bo jak wpadnie jeden to juz nie ma sie co patyczkować tylko jazda na pałkę ;D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Big Boss M.
- Falubaz
pierwsza połowa zdecydowanie na + dla Polaków, choć Szwajcarzy swoje też mogli strzelić, nie mniej, Lewy jest totalnie bez formy, nikt przed turniejem chyba by nie obstawił że najlepszym strzelem w kadrze będzie Kuba, choć to mnie akurat cieszy bo jest moim ulubionym piłkarzem:) Krzysiu też w tym meczu nie zachwyca, choć jest bardziej widoczny niż w poprzednich spotkaniach;) Grosicki średniawo choć asysta bardzo ładna. Koniec narzekania, nasi póki co cisną i niech tak trzymają!
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Aż mi się kobita z wrażenia popłakała, brawo nasi
- Big Boss M.
- Falubaz
uffff....2ga połowa tragiczna, dobrze że mamy Pazdarihno i Glika no i Fabiana na bramce bo z przodu słabo było, ewidentnie ani Lewy ani Milik nie mają swoich dni, od ocen się powstrzymam bo zwycięzców się nie ocenia. Bramka Shaqiriego miód.
P.S. Ciekawe czy na MB w GW przedłużli przerwę na mecz:D
P.S. Ciekawe czy na MB w GW przedłużli przerwę na mecz:D
nie przesadzaj, druga polowa byla slaba, tutaj sie zgodze, ale nie bylo tragicznie...Azgaroth pisze:Zamiast zmienic Lewego albo Milika, którzy nic nie graja, to ten zmienia grosia, który chociaż coś robil...mecz fatalny niestety
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
uroniłem łzy po karnych