[MASTER] Master Blaster 25-26.06.2016 Gorzów Wlkp.
Re: [MASTER] Master Blaster 25-26.06.2016 Gorzów Wlkp.
jeszcze bym sie dopytal czy oszukiwanie na parowaniu innych osob to nie jest to samo co wrzucenie zlego wyniku po swojej bitwie i nie powinno byc za to karniakow przez przypadek.
No Klops też stwierdzil, ze jak przeciwnik z pustym stolem poddaje sie w 2 turze, to zglosi 1751 malych punktów. Coś tam nie zagrało
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Faktycznie, poza 30 lukami bardziej jak banda do skirmishu niz armia wyglądaFurion pisze:Hej,
Dzięki wielkie za turniej.
Rozpiskę miałem plewną -> do zmiany.
Smok z czapką, arcymag z książką, 2x5 SH, 30 łuków, BSB na lwim rydwanie, 2 latające rydwany, 3 bolce, płonący feniks i heros z reaver bow'em, czy jak to się tam teraz nazywa.
!

Uprawa warzyw od 1997 roku

Musi byc fajny, jak sie nazywa?Glonojad pisze:ponoć system faworyzuje rozpiski typu GwiazdaSmierci.

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
-Qc- pisze:Musi byc fajny, jak sie nazywa?Glonojad pisze:ponoć system faworyzuje rozpiski typu GwiazdaSmierci.
"Age of Sigmar: Heretics"
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
Super turniej, znakomita miejscówka. Nocleg na miejscu to super sprawa. Gratki dla topa i dzięki przeciwnikom za fajne bitwy. Pozdrawiam qca ;d

Super miejscówa: dużo przestrzeni, widno i nocleg pod nosem.
Tak jak ktoś wspomniał szkoda, że nie można było rozegrać 3 bitwy trochę dłużej - wiadomo na koniec dnia trochę wolniej się myśli.
Graty dla najlepszych i dla organizatorów.
Jak na mój pierwszy master jestem mega zadowolony, widać wiele błędów ale najważniejsze, że nie zapominam o zasadach swojej armii ( poza tym, że na BSB miałem great weapona
). Dzięki za miłe gry i rady.
Tak jak ktoś wspomniał szkoda, że nie można było rozegrać 3 bitwy trochę dłużej - wiadomo na koniec dnia trochę wolniej się myśli.
Graty dla najlepszych i dla organizatorów.
Jak na mój pierwszy master jestem mega zadowolony, widać wiele błędów ale najważniejsze, że nie zapominam o zasadach swojej armii ( poza tym, że na BSB miałem great weapona

Też mam za to spory żal do Laika. Mam nadzieje, że się nie obrazi jak na DMP w pierwszej bitwie team z nim w składzie dostanie remis ze spóźnionym teamem z Czech albo coś w ten deseń. Dla dobra jego teamu oczywiście.Shino pisze:postanowil mi i Kalesonowi ustawic challange a 1 bitwie nie informujac nas o tym.
Jesli nie jest to oszustwo, to czy to jest? mi na razie tylko kojazy sie z tym pewna opowiesc o budowaniu 100 mostow...

Wielkie dzięki za bardzo dobrego mastera. Spanie w tym samym miejscu, duża sala z widokiem na Wartę, transmisje meczyków... osomness.
Dziękuję przeciwnikom za miłe bitwy i graty dla Qca grającego bsbkiem-odginaczką.
PS: szkoda, że czas na trzecią bitwę był ograniczony, no i temperatura w sobotę na sali naprawdę mnie roztopiła.
Dziękuję przeciwnikom za miłe bitwy i graty dla Qca grającego bsbkiem-odginaczką.
PS: szkoda, że czas na trzecią bitwę był ograniczony, no i temperatura w sobotę na sali naprawdę mnie roztopiła.
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
Czy można prosić o pełne wyniki?
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- swieta_barbara
- habydysz
Dzięki za turniej, w Gorzowie jak zwykle było super.
Super miejscówka, uprzejmi orgowie, bardzo dobry catering (ciepły i smaczny za 10? bierę!), sklep tuż obok i nocleg na miejscu - hit!
Można pomyśleć nad jakimiś chłodniejszymi miesiącami w przyszłym roku - może początek czerwca?
Super miejscówka, uprzejmi orgowie, bardzo dobry catering (ciepły i smaczny za 10? bierę!), sklep tuż obok i nocleg na miejscu - hit!
Można pomyśleć nad jakimiś chłodniejszymi miesiącami w przyszłym roku - może początek czerwca?
Podobno T9A, jeśli wierzyć narzekajacym. Choc faktycznie niewielu wsrod nich graczy orkow, krasnali czy szczurów, więc to musi byc plotka-Qc- pisze:Musi byc fajny, jak sie nazywa?Glonojad pisze:ponoć system faworyzuje rozpiski typu GwiazdaSmierci.

Ja osobiście zdania nie mam - gram armia z zadady upośledzona przeciw DSom i godze się z tym. Ale ludzie jednak troche marudza.

"Ignorancja to błogosławieństwo" było jako hasło na którymś ze starych White Dwarfów :p
A na poważnie - więcej wiem, jak wygląda meta bretońska w skali Europy niż w skali kraju (choć graczy Equitaine jest pewnie w tej chwili z dziesięciu i tak).
A na poważnie - więcej wiem, jak wygląda meta bretońska w skali Europy niż w skali kraju (choć graczy Equitaine jest pewnie w tej chwili z dziesięciu i tak).