Reprezentacja Polski na ETC 2016
Moderator: swieta_barbara
Re: Reprezentacja Polski na ETC 2016
3 demony, 20 VC ...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Sa gdzies rozpiski teamow, bo umialem znaleźć tylko pliki armijne a ciekawi mnie czyje roostery czyje
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Ho Ho Ho pięknie
Tylko 4 DE i to na dodatek nie powalające. Gratuluje T9A za koncertowe zjebanie tej armii do stanu rozpaczy.
Jedyna ciekawa rozpa to ta na 5 monsterach. Szkoda tylko ze te monstery w porównaniu do monsterów w innych armiach to dramat nie monster. Rozpiska Len Szatkowskiego to kalka mojej rozpiski sprzed miesiąca. Tyle za ja zamiast BG miałem egzekutorów Niestety ta rozpa nie działa z jednego prostego powodu że ten kloc śmierci albo nigdzie nie dochodzi albo jest wystrzeliwany albo redukowany magicznie do liczby w której łatwo sobie z nim poradzić
Kalafior ja się pytam gdzie te morze zajebistych DE które mi obiecałeś ?
Tylko 4 DE i to na dodatek nie powalające. Gratuluje T9A za koncertowe zjebanie tej armii do stanu rozpaczy.
Jedyna ciekawa rozpa to ta na 5 monsterach. Szkoda tylko ze te monstery w porównaniu do monsterów w innych armiach to dramat nie monster. Rozpiska Len Szatkowskiego to kalka mojej rozpiski sprzed miesiąca. Tyle za ja zamiast BG miałem egzekutorów Niestety ta rozpa nie działa z jednego prostego powodu że ten kloc śmierci albo nigdzie nie dochodzi albo jest wystrzeliwany albo redukowany magicznie do liczby w której łatwo sobie z nim poradzić
Kalafior ja się pytam gdzie te morze zajebistych DE które mi obiecałeś ?
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Jest 5 rozpisek przecież
skullhunter pisze:Widać, że WDG mają najlepiej napisanego booka, każda rozpa inna. Nie wiesz co brać
Bierz rosyjskie. Wygląda mega groźnie. Tak samo ichnia Breta - fajnie złożeni characterzy.
Ale moim faworytem narazie jest włoskie HE.
We can't stop here. This is bat country.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja nie pisałem o morzu ani zajebistości, a że Wochu i DE jest więcej niż demonów!Eltharion pisze: Kalafior ja się pytam gdzie te morze zajebistych DE które mi obiecałeś ?
Czyli wylewałem żale, że demoniczne książęta mają gorzej
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Gram bardzo podobną od jakiegoś czasu rozpiską, ale na 3 skulli i 2 chariotach, trochę inaczej cory złożone, bohaterowie w zasadzie tak samo.Klaudel pisze:skullhunter pisze:Widać, że WDG mają najlepiej napisanego booka, każda rozpa inna. Nie wiesz co brać
Bierz rosyjskie. Wygląda mega groźnie. Tak samo ichnia Breta - fajnie złożeni characterzy.
No i gdzie te wyniki, ja się pytam!skullhunter pisze:Gram bardzo podobną od jakiegoś czasu rozpiską, ale na 3 skulli i 2 chariotach, trochę inaczej cory złożone, bohaterowie w zasadzie tak samo.Klaudel pisze:skullhunter pisze:Widać, że WDG mają najlepiej napisanego booka, każda rozpa inna. Nie wiesz co brać
We can't stop here. This is bat country.
powodzenia z tym
lorian Schulte - Highborn Elves
High Prince on Sky Sloop: General, Dragonforged Armour, Fleet Officer, Great Bow of Elu, Wizards Hood, Wandof Stability, Lucky Shield, Great Weapon, 395
Commander on Sky Sloop: BSB, Shield, Dragonforged Armour, Fleet Officer, Charm of Cursed Iron, Flaming Standard, Flaming Lance, 299
Commander on Sky Sloop: Shield, Dragonforged Armour, Fleet Officer, Obsidian Nullstone, Razorblade, 274
Commander on Sky Sloop: Great Weapon, Shield, Dragonforged Armour, Fleet Officer, Daemon Hunter's Helm, Gem of Fortune, 282
4*5 Elein Reavers: Bow, Mount's Protection 5+, 105
2*5 Highborn Lancers: Standard, Mount's Protection 5+, 125
3x1 Sea Guard Reaper: 80
2x1 Sky Sloops: Storm Pennant, 170
Total: 2500
naotmiast tu to ta 10 WL w skirmishu moze byc grozna
Johannes Mohr – Highborn Elves High
Prince, General, Ancient Dragon, Beast-Bane Halberd, Dispel Scroll, Wizard's Hood 585
Commander, Queen's Companion, BSB, Icon of the Relentless Company, Great Bow of Elu 165
Mage, Order of the Fiery Heart, Dragonforged Armour, Lvl 2, Dusk Stone, Hardened Shield, Tome of Arcane Lore, Young Dragon 362
22 Citizen Archers, FCG 228
5 Elein Reavers 85
2x6 Highborn Lancers, Mounts Protection 5+, M, S 157
10 Lion Guard, C, Skirmish 160
10 Grey Watchers, Longbow, Shield 190
9 Grey Watchers, Longbow, Shield 171
3x Sea Guard Reaper, Repeating Shot 80
lorian Schulte - Highborn Elves
High Prince on Sky Sloop: General, Dragonforged Armour, Fleet Officer, Great Bow of Elu, Wizards Hood, Wandof Stability, Lucky Shield, Great Weapon, 395
Commander on Sky Sloop: BSB, Shield, Dragonforged Armour, Fleet Officer, Charm of Cursed Iron, Flaming Standard, Flaming Lance, 299
Commander on Sky Sloop: Shield, Dragonforged Armour, Fleet Officer, Obsidian Nullstone, Razorblade, 274
Commander on Sky Sloop: Great Weapon, Shield, Dragonforged Armour, Fleet Officer, Daemon Hunter's Helm, Gem of Fortune, 282
4*5 Elein Reavers: Bow, Mount's Protection 5+, 105
2*5 Highborn Lancers: Standard, Mount's Protection 5+, 125
3x1 Sea Guard Reaper: 80
2x1 Sky Sloops: Storm Pennant, 170
Total: 2500
naotmiast tu to ta 10 WL w skirmishu moze byc grozna
Johannes Mohr – Highborn Elves High
Prince, General, Ancient Dragon, Beast-Bane Halberd, Dispel Scroll, Wizard's Hood 585
Commander, Queen's Companion, BSB, Icon of the Relentless Company, Great Bow of Elu 165
Mage, Order of the Fiery Heart, Dragonforged Armour, Lvl 2, Dusk Stone, Hardened Shield, Tome of Arcane Lore, Young Dragon 362
22 Citizen Archers, FCG 228
5 Elein Reavers 85
2x6 Highborn Lancers, Mounts Protection 5+, M, S 157
10 Lion Guard, C, Skirmish 160
10 Grey Watchers, Longbow, Shield 190
9 Grey Watchers, Longbow, Shield 171
3x Sea Guard Reaper, Repeating Shot 80