nom xDDZIK pisze:Piękna chwila
Jak 4 liga zostali ograni z drugim golem
kupa smiechu i niegrogo, jak mozna grac na takim zenujacym poziomie i na dodatek gole strzelac...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
nom xDDZIK pisze:Piękna chwila
Jak 4 liga zostali ograni z drugim golem
Niestety...poziom tego Euro naprawdę fatalnysmiejagreg pisze:Patrząc na półfinały - równie dobrze Polska mogłaby grac w finale tegorocznych ME - imho poziom tych mistrzostw co najwyżej średni. Słabo sie ogląda tegoroczne mistrzostwa....
Nie wiem do kogo pijesz Dziku - jeśli do mnie, to pudłujesz sromotnie Niemcy mi wiszą kalafiorem kompletnie. Nigdy nie kibicowałem tej reprezentacji, niezależnie od tego, z kim grała... O "kolorowych" reprezentacjach pisałem wcześniej - również mi one wiszą, BO TO NIE MOJA REPREZENTACJA !!! Jeśli Helmut ze Szwabii utożsamia się z taką zbieraniną - jego sprawa Dla mnie mistrzostwa nie są piękne dlatego, że Niemcy odpadli - oczekuję piłki na dobrym poziomie. I nie wyłącznie szachów, co by nie stracić gola, ale akcji i emocji. Na tych mistrzostwach nie zobaczyłem wiele. Dlatego niezbyt mi one przypadają do gustu... A może przez oglądanie najlepszych klubów na świecie w ligach już tak zwybredniałem Być może...DZIK pisze: Smuci jedynie że niczym w jakiejś kolonii tak wielu Rodaków popiera to coś obmierzłego umownie nazywane niemiecką reprezentacją (zapewne wielu to kibice sukcesu, minionego sukcesu).
Bo są czarni? Co to wogóle za argument. Z całej powołanej reprezentacji Francji 3 zawodników urodziło się gdzie indziej i jeden na francuskiej wyspie na Oceanie Indyjskim. Są normalnymi francuzami, kolor skóry nic nie znaczy.Ziemko pisze:gdzie rep Francji to generalnie moglaby w pucharze narodow Afryki grac
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Macias, tu nie chodzi o kolor skóry, nie rób z nikogo rasisty.Macias pisze:Bo są czarni? Są normalnymi francuzami, kolor skóry nic nie znaczy.Ziemko pisze:gdzie rep Francji to generalnie moglaby w pucharze narodow Afryki grac
.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Macias, albo nie czytasz ze zrozumieniem, albo nie czytasz w ogóle. Przecież Ci piszę, facet gra dla Szwajcarii, jeśli czuje się Szwajcarem to OK. Ale on teraz chce grać dla Kosowa, przynajmniej takiego focha strzela. To co, zamieniamy paszporty i gramy tam gdzie nam pasuje, czy mamy jakieś poczucie narodowe? Może on po prostu nie jest Szwajcarem i się mu ten paszport nie należy?Macias pisze:Jak ma kilka obywatelstw to co za problem? Jego rodzice są z Kosowa, ale od jakiś 25 lat mieszka i żyje w Szwajcarii i prawdopodobnie nie zamierza stamtąd wracać. Wiec jaki problem w tym żeby grał w reprezentacji Szwajcarii? Ile pokoleń wstecz trzeba żyć w danym kraju żebyście uznali że jest ok?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony